2777
2789
عنوان

خیانت بابام....

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 92 پست
وا حریم خصوصیتو همه جا جار نزن. بابات هیچ ب فکره آبروی مادرت باش همین ک به عمتم گفتی بده بازم خوددان ...

ببخشیدا ولی زبون نفهمم ازش خوشم نمیاد عموم میتونه راحت پدرشو در بیارع بد غیرتیخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب پس بذار عمت بره ت کارش..

نهههههه عمه فک کردی دلش به حال زن داداشش میسوزه؟ به فکر ابرو خانوادگیشونع و قطعا طرفدار داداشش چرت میگه خودم بابات جر میدم قطعا به مادرت بگو حقشه بدونه اسی

ببخشیدا ولی زبون نفهمم ازش خوشم نمیاد عموم میتونه راحت پدرشو در بیارع بد غیرتیخ

پ بهش بگو عمو ب کسی نگو.. شماره هاشون و تو گوشی بابات بلاک کن 

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

اصلا به روی خودت نیار چون فقط زندگیتون خراب میشه بابات با این سن عوض نمیشه اگه مجرد باشی شرایط خونه برات سخت میشه فقط دیگه این چند سال مامانت هر جور زندگی کرده بقیه شم میگذره دیگه گوشی باباتوهک نکنچون خیلی اذیت میشی

نهههههه عمه فک کردی دلش به حال زن داداشش میسوزه؟ به فکر ابرو خانوادگیشونع و قطعا طرفدار داداشش چرت م ...

پس اگ اینطوریه باید بگهههههه

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

عزیزدلم...امیدوارم خدا به دلت صبر و آرامش بده. من خانمی هستم که بهم خیانت شده اونم به بدترین وجه مم ...

منم تنهازندگی میکنم آبجی ولی همسرم فوت شدازدواج دومم بود😔💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اصلا به روی خودت نیار چون فقط زندگیتون خراب میشه بابات با این سن عوض نمیشه اگه مجرد باشی شرایط خونه ...

اومدیم طرف رابطه داشته با زنه والا این زنای هرزه زیر خواب همه هستن اگه یه مریضی داشت واقعا حقه که مادر بنده خداش بگیره؟ مادرش حقشونه بدونه با چه ماری داره زندگی میکنه . 

نهههههه عمه فک کردی دلش به حال زن داداشش میسوزه؟ به فکر ابرو خانوادگیشونع و قطعا طرفدار داداشش چرت م ...

نخیر عمم خیلی رابطش با ما خوبه خودش هر چی از دهنش در اومد جلو من به بابام گفت

اسی منم سال پیش یا دو سال پیش دقیق یادم نیس زنگ زدم زنه پیش بابام ب تته پته افتاد زنه رو فحش دادم زنه مث اینکه شوهر نداره و ی وسر ۲۰خورده ای و دختر ۱۷.۱۸ساله داره جااب اینجاس انقدر پررو بودن دخترش زنگ زده بود منو فحش میداد منم گفتم مامانتو از ....اینو اون جمع کن اون فحش داد من فخش دادم انقد بابامو دوس داشتم میمیردم براش ازون ب بعد هیچ حسی بهش ندارم و بازم دیدم ک با زن میچته چن بارم حرف زدم گفته اون دیگ تموم شد و و و ‌‌‌... ولی من دیدم انقد دلم برا طفلی مامانم میسوزه سادس فک میکنه مثلا بابام ازین غلطا نمیکنه

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض