2777
2789
عنوان

خیانت بابام....

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 92 پست
بابای خودم با یکی از فامیلامون بود اگه کسی میفهمید رسوای عالم میشدیم خون وخونریزی راه میوفتاد چ ...

والاابجی من ک باورنمیکنم همچین مردایی دست ازکارشون برداره چون تواطرافم خیلی دیدم ی جوری زیرآبی میرن وتیزمیشن فقط زنشون خیال می‌کنه درست شده 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بابای خودم با یکی از فامیلامون بود اگه کسی میفهمید رسوای عالم میشدیم خون وخونریزی راه میوفتاد چ ...

وای چه بد .. خیانت خیلی بده 

من مچ یکی از فامیلای خیلی نزدیکمو گرفتم با زن برادرش خیانت میکرد . زنش به ما خیلی نزدیکه عاشق شوهرشه ولی از مقداری که ممکن بود شر بیفته ترسیدم وهیچ اقدامی نکردم 

..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاابجی من ک باورنمیکنم همچین مردایی دست ازکارشون برداره چون تواطرافم خیلی دیدم ی جوری زیرآبی میرن ...

خب باشه 

باید مراقب مرد بود مردو به حال خودش ول کنی کلی خرابکاری میکنه مردو ‌زن باید جمعش کنه

خب باشه  باید مراقب مرد بود مردو به حال خودش ول کنی کلی خرابکاری میکنه مردو ‌زن باید جمعش ...

چجوری مراقبش بود!صبح تاشب ک نمیشه تعقیبش کردک کجامیره وچیکارمیکنه😐میگم طرف 10ساله زن دومه هنوززن بیچارمرده نفهمیده هوووداره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
والاابجی من ک باورنمیکنم همچین مردایی دست ازکارشون برداره چون تواطرافم خیلی دیدم ی جوری زیرآبی میرن ...

دقیقاااااا همینه بابای من هنوز داره ادامه میده ولی فقط حرفه ای تر شده .خدا لعنتش کنه 

مامانت باید بدونه این حقشه😐🧑‍🦯

تا کی با یه خیانتکار ت یه سقف باشه؟!

ب مامانت بگو هرچند خیلی ناراحت میشه ول باید بفهمه..

ت ک تا آخرش نمیتونی این واقعیتو پنهون کنی

آخرش تمام آجرا سر خودت خراب میشه 😐💔

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

اتفاقا عمم خیلی رابطش خوبه زنگ زده بود به زنه فشش میداد از بابام بدش اومده طرف ماس کلن عمه هام طرف م ...

عزیزدلم...امیدوارم خدا به دلت صبر و آرامش بده.

من خانمی هستم که بهم خیانت شده اونم به بدترین وجه ممکنه.... در واقع همسر سابق من، اون زن رو علنی آورد توی زندگیم.

من 7 سال با ایشون زندگی کرده بودم و ایشون از همسر سابقش دو بچه داشت ... یه دختر و یه پسر ..من از خودم بچه ای ندارم ولی به معنای واقعی اون دوتا رو بعنوان بچه خودم قبول داشتم و در حقشون مادری میکردم از جون و دل....

ولی بعد از حدود 7 سال زندگی، مزد منو داد و و خیانت کرد به بدترین شکل.

سال گذشته بود ...شهریور 99 ..دخترم 19 ساله بود و وقتی فهمید، فقط کارش گریه بود پسرم هم 11 ساله بود.... دیگه درنگ جایز نبود....خیانت به بدترین شکل. ..

جدا شدم و الان تنها زندگی میکنم.

خانواده اش همگی اونو مقصر می دونستند و پشتیبان من بودند ولی افسوس که هرگز پشیمون نشد و از کار زشتش توبه نکرد...

من جدا شدم و الان رها و آزادم خداروشکر.....از اون همه دروغگویی، پنهانکاری، بی تعهدی، قدر نشناسی و خیانت....رها شدم. ...خداروشکر...

یه عمو دارم از بابام کوچبک تره ولی بابام ازش حرف شنوی داره چون بعد قاطیاز میکنه قراره بهش بگم بعدم ب ...

وا حریم خصوصیتو همه جا جار نزن. بابات هیچ ب فکره آبروی مادرت باش همین ک به عمتم گفتی بده بازم خوددانی.بشین با بابات صحبت کن

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

چتا رو با یه شماره دیگه برای بابات بفرست و تهدیدش کن 

بگو تو اینستا استوری میزارم ابروت بره 

یه کاری کنید چیزی به نام مادرتون بزنه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مامانت باید بدونه این حقشه😐🧑‍🦯 تا کی با یه خیانتکار ت یه سقف باشه؟! ب مامانت بگو هرچند خیلی نار ...

نه مامانم میمیره به عمم گفتم گفت اصلا به مامانت نگو خودمکه بابا تو جر میدم

عزیزدلم...امیدوارم خدا به دلت صبر و آرامش بده. من خانمی هستم که بهم خیانت شده اونم به بدترین وجه مم ...

خوشبحالتون من مادرم بهم گفت فکر طلاق از سرت بنداز بیرون با اینکه آدم کاملا مستقلیه و من اصلا دیگه دلم برای مادرم نمیسوزه و نه تنها نمیسوزه بلکه جفتشون مقصر میدونم . شاهد تموم دعواها بودم هنوز ک هنوزه صدای اون زنیکه از گوشم نمیره و یه موقع هایی واقعا حالم طوری بد میشه ک از کار زندگیم فلج میشم . جالبه زنیکه هرزه میگفت تو به اون دنیا اعتقاد نداری ک به من میگی ج ن ده؟