2777
2789
عنوان

خیانت بابام....

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 92 پست
حالا اگه برعکس بود  و زن خیانت میکرد شوهرش سرش رو میبرید  ولی مردها خیانت میکنن هیچکی به ...

من فقط به بابام گفتم تو اصلا شبیه بابام نیستی ... خیلی ناراحت شد 

البته اونموقع احساس پشیمونی می‌کرد الان سر هر مسئله ای دعوا راه میندازه بخاطر همون کینه به دل گرفته ...

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا عزیزم واتساپ کلا هک نمیشه

دوما ک نباید ب عمه بگی،عمه دوست مامان نیس

سوما ک ب روی بابات نیار سعی کن چون خیلی دیدم ک مرد پرو میشه

ب مامانتم نگو چون غصه میخوره گناه داره

سعی کن کمتر گوشیه باباتو چک کنی مرد جماعت کثافته

اگه مامانت شرایتشو داره جدا بشه در غیر این صورت اگه فک میکنی بابات پرو نمیشه ک حسابی گوشمالی بدین وگرنه هیشکی ب روی خودش نیاره

بخدا کارم شده گریه بغض داره خفم میکنه به ابجیم گفتم اصلا براش مهم نی حتی به حرفم توجهم نکرد

وای چه بی احساس 

البته شاید فهمیده 

شما چند سالته ؟

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                
عزیزم اگر رابطت با پدرت خوبه .با هاش صحبت کن بگو اگر تو بعنوان پدر به مادرم خیانت کنی چطور میتونی ان ...

نه اصلا از روزی که فهمیدم باهاش خیلی بدم من از خیانت متنفرممممم

نه اصلا از روزی که فهمیدم باهاش خیلی بدم من از خیانت متنفرممممم

ولی احساس میکنم به مامانت نگی بهتره من دخترش بودم حالم ازش بهم می‌خورد واقعا متنفر شدم اگه نقش پدر نداشت با دستم خفش میکردم 

حالا فرض کن مامانت چه احساسی پیدا میکنه ...

اولا عزیزم واتساپ کلا هک نمیشه دوما ک نباید ب عمه بگی،عمه دوست مامان نیس سوما ک ب روی بابات نیار س ...

اتفاقا عمم خیلی رابطش خوبه زنگ زده بود به زنه فشش میداد از بابام بدش اومده طرف ماس کلن عمه هام طرف مامانمن

نمیتونیم طلاق بگیریم مامانم سه تا بچه دارع

هیچ زنی نمیتونه جلوی مردهیزوبگیره همسایه مانزدیک 10ساله ک زن دوم ی مردزن داره ک هنوزم بیچاره زنش خبر ...

بابای خودم با یکی از فامیلامون بود اگه کسی میفهمید رسوای عالم میشدیم خون وخونریزی راه میوفتاد چون زنه شوهر داشت بچه داشت

ولی مامانم جلوی بابامو گرفت بابامم از کارش پشیمون بود

اگه کسی میفهمید ابرمون میرفت 

دامادای بابام پرو میشدن