2777
2789
عنوان

خیانت بابام....

2558 بازدید | 92 پست

نمیدونم چجوری بگم

چند روزی هست فهمیدم بابام با دوتا زن چت میکنه

شمارشو از تو گوشیش ورداشتم رفتم خونه عمم به عمم گفتم اونم جوون تفاوت سنیمون زیاد نیست زنگ زدم به یکیشون هر چی از دهنم در اومد گفتم فهمید بهش اسمشو یچی دیگه گفته بابام دخترم پول میگرفته با مردا رابطه داشته باشه خداروشکر با بابام رابطه نداشته

مجبورش کردم بابامو بلاک کنه به اون یکیم زنگ زدم فش کشش کردم گوشی قطع کرد گفت اشتباه کردی ولی مطمئنم دروغ میگه چون چتاشونم دارم واتساپ بابامم هک کردم

بابام از چشمم افتاده دلم برا مامانم کبابه اخع تو این سن

نمیدونم چیکار کنم نمیتونم به مامانم بگم مامان بیچارمم همش طرف بابام دلم میخواد داد بزنم بگم کسی که طرفشی این کارس

حالم خرابه راهکار بزارید جلو پام چند روزی هست کارم شده گریه بابامم نمیدونه من میدونم این چند روزم رابطم باش خراب شده من هرچیز میتونم ببخشم جز خیانت

تورو نمیدونم ولی من بودم به مامانم میگفتم،حقشه بدونه شوهرش چیکار میکنه

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مشکل تورو دارم ولی برعکس مامانم راهکاری نداره همینجوری میمونی با تنفر

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

اون دختراممکنه اصلاندونن ک پدرت متاهله مقصرپدرته اوناروهم ردکنی می‌ره یکی دیگه پیدامیکنه یااینباری محتاط ترکارشومیکنه ک اصلامتوجه نمیشین متاسفانه ذات خرابم درست شدنی نیست

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

طفلی مادرت ولی مگه واتساپ هم هک میشه؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

مردای سن بالا چرا اینجور شدن؟ 

چند روز پیش ماشین گرفتم راننده خدا شاهده پیره مردبود شاید 60 و خورده ای سن داشت منم گفتم آقا اینجا وایسین تا برم تو این مغازه و دوباره منو برسون همونجا که سوار کردی گفت باش پیاده داشتم پیاده میشدم روشو کرد من که پشت نشستم گفت آخ دلم میخواست بزنم تو دهنش هیچ نگفتم گفتم آقا ممکنه کارم یه ربع طول بکشه گفت باش من پولشو میگیرم شما راحت باش اومدم تو مغازه و از اونور رفتم و گفتم بشین تا بیام و کرایه تم بدم زرشک شب برا خواهرم گفتم اونم بدتر از من حرص خورد سن بالاها چشم چرون شدن بخدا