2777
2789
عنوان

خیانت بابام....

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 92 پست

هی خدا 

بابای منم همینکار کرد اونموقع ۱۳ سالم بود دل شوره میگرفتم میدیدمش 

حتی شبا سالت ۳ از خواب بیدار میشدم گناه من چی بود 

گناه اون همه سال اعتماد مامانم بهش چی میشه ؟!!!

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                
مردا همینن جلو چند نفرشونو میخوای بگیری بابات دوباره میره سراغ یکی دیگه انقدر زیاد هستن

بابام انجوری نبود قلیونم نمیکشه با یه مرد خراب گشتهشد اون بهش معرفی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دختراممکنه اصلاندونن ک پدرت متاهله مقصرپدرته اوناروهم ردکنی می‌ره یکی دیگه پیدامیکنه یااینباری م ...

یه عمو دارم از بابام کوچبک تره ولی بابام ازش حرف شنوی داره چون بعد قاطیاز میکنه قراره بهش بگم بعدم به مامانبزرگم اون پدر بابامو در میارع

خب به مادرت بگو جلوشو بگیره خیلی تاثیر داره

هیچ زنی نمیتونه جلوی مردهیزوبگیره همسایه مانزدیک 10ساله ک زن دوم ی مردزن داره ک هنوزم بیچاره زنش خبرنداره کاری کرده ک اصلاتوخونه بهش شک نکردن خدااینارونابودکنه الهی 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
یه عمو دارم از بابام کوچبک تره ولی بابام ازش حرف شنوی داره چون بعد قاطیاز میکنه قراره بهش بگم بعدم ب ...

بگوعزیرم ولی نظرشخصی من اینه ک ایناهیچوقت درست نمیشن 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

عزیزم اگر رابطت با پدرت خوبه .با هاش صحبت کن بگو اگر تو بعنوان پدر به مادرم خیانت کنی چطور میتونی انتظار داشته باشی که همسر آینده من بهم خیانت نکنه. شاید بخاطر تعصبی که روی شما داره بزار کنار این کارو. درهر صورت اگر پدر اینکار رو ادامه داد وظیفه داری به مادر بگی

Ich berge mich in deiner Hand
هی خدا  بابای منم همینکار کرد اونموقع ۱۳ سالم بود دل شوره میگرفتم میدیدمش  حتی شبا سالت ...

بخدا کارم شده گریه بغض داره خفم میکنه به ابجیم گفتم اصلا براش مهم نی حتی به حرفم توجهم نکرد