2777
2789
عنوان

بیاین ببینید شوهرم به جای عذر خواهی و ابراز ناراحتی چی داده...اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 67 پست
همیشه وقتی دعوامون میشه پیام که میده مضمون مالی داره،حالم به هم میخوره از این کارش

توم ماشین طلاهاتو بگیر چرا طلاها میزراین خونه یا دست شوهر طلا ولا یا بزارین بانک یا دست مادرتون چون خیلی اینجا دیدم شوهرشون طلاهاشون نزاشتن ببرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دلم میخواد با مهریه سنگین پدرشو در بیارم ولی دلم هم میسوزه میگم این طرز فکر و رفتار از بدبختیشه

تو به بدبختی اون چی کار داری به فکر خودتو آیندت باش چرا بعضی از زنا کتک خوردن و عادی میبینن ساده  ازش میگذرن واقعا تاسف می خورم وقتی دوروبریام یا دوستام میگن شوهرمون کتکمون می‌زنه اخه به چه دلیل باید رو زن دست بلند کرد خودشونن میدونن زن ضعیفه نمیتونه تلافی کنه بازم کار خودشونن میکنن

ذهنش خیلی بچه گانس فکر می‌کنه اینجوری می‌تونه برت گردونه یه آشنایی داشتیم دختره قهری رفت شوهرش پیام ...

وای تو روحش🤣🤣🤣🤣اینم باید مبگفت کلی برات غذا پختم حرومت،یاد بچگی و دعواهامون افتادم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ذهنش خیلی بچه گانس فکر می‌کنه اینجوری می‌تونه برت گردونه یه آشنایی داشتیم دختره قهری رفت شوهرش پیام ...

دقیقا بچه اس، قبلا هربار دعوامون میشد میگفت سند داری برای خونه یا ماشین پول دادی؟برو دادگاه مهریه بگیر به جاش،منم این ۱،۲ سال مجبور کردم سند بزنه تا دیگه اینو نتونه بگه 

بلد نیست معذرت خواهی کنه 

نمیدونه چیکار کنه چه جوری سر حرفو باز کنه این جوری رفتار میکنه 

شما هم وقتی این کارو میکنه به نظر من بگید اولش که خودت پیگیری کن 

دوما رو عذر خواهیت فکر میکنم   

باید بهش بفهمونید که این رفتارش اشتباهه ولی نه با دعوا و اینا 

البته این نظر منه 

از جواب ندادن و نادیده گرفته شدن بیش تر میسوزه..میشناسم اخلاقشو

پس اصلا جوابش رو نده....یا بگو ماشین و طلاهام رو میام میبرم پولت هم می ریزم به حسابت خودت هم آماده کن مهریه ام رو میخوام بزارم اجرا 

وای تو روحش🤣🤣🤣🤣اینم باید مبگفت کلی برات غذا پختم حرومت،یاد بچگی و دعواهامون افتادم

اره در کل رفتار خیلی از مردا اینجوریه پاش که بیفته یه کارایی عجیبی و بچه گانه ای میکنن که آدم به عاقل بودنشون شک میکنه    

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
توم ماشین طلاهاتو بگیر چرا طلاها میزراین خونه یا دست شوهر طلا ولا یا بزارین بانک یا دست مادرتون چون ...

عزیزم به زور گرفت وقتی کتک زد وسیله برداشتم بیام بیرون گفت طلا بده تا بزارم هرگوری میخوای بری

دقیقا بچه اس، قبلا هربار دعوامون میشد میگفت سند داری برای خونه یا ماشین پول دادی؟برو دادگاه مهریه بگ ...

خوب کاری کردی بعضی از مردا سلامت عقلی ندارن به موقعش از بچه ده ساله هم کوچکتر میشن اگر برگشتی سر خونه و زندگیت با شرط حق طلاق و حق مسکن و بقیه چیزا برگرد ساده نرو که پررو تر بشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
تو به بدبختی اون چی کار داری به فکر خودتو آیندت باش چرا بعضی از زنا کتک خوردن و عادی میبینن ساد ...

عزیزم اگه عادی میدونستم که اقدام به جدایی نمیکردم،منظورم اینه دلم به حال این طرز فکر احمقانه و ضعف شخصیتش میسوزه اینکه نمیفهمه زندگیش داره مبپاشه،تعریف نمیکنم بخدا ولی زنی که همه میگن آرزوی خیلیهاس داره ترکش میکنه...