2777
2789

واسه ازدواج و بچه آوردن میدونید که ژن خانواده مهمه

..

خواستگار الف 

خودش سالمه کاملا

ولی  تو خانوادش ۸۰ درصد آقایون  اقوام و خودشون اعتیاد دارن و بیماری ویتیلیگو ( همون برص و لکه پوستی مریضی مایکل جکسون)  دارن که هر دو ثابت شده ژنتیکی و ارثیه

‌‌...

خواستگار ب

خودش سالمه کاملا

که تو خانوادش مشکل ارثی  کوچک بودن یکی از مردمک چشم ها هست و بیماری قلبی 

که اینم ثابت شده ژنتیکیه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
خواستگار الف
1
16%
خواستگار ب
5
83%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه. مععللوم اینم همون ازث رو داشته باشه

یعنی شما تو خانوادتون هیچ مشکل یا بیماری ارثی ندازین 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

هیچکدوم حالااگه واجب بود دومی ولی برای بچه دار شدن زیر نظر متخصص باشید

گزینه ی هیچکدوم وجود نداشت الکی جو منفی راه ننداز بذار خودش انتخاب کنه . فقط بین یک و دو نظر خواست ، نگفت که با این ها ازدواج بکنم یا نکنم که شما اینطوری این خانوم رو ناامید می کنید .

هیچکدوم ولا.با این شرایط ک شما اعلام کردید.میگگگم ی لحظه فقط چشمات ببند.خالا ازدواج کردی و فرزندت یکی از این مشکلاتی که میگی رو داره.ایا ارزشش داشت.اصلا نیاید اینو بپرسید.ی کم ب عقل خودتون رجوع کنید

اونی که پولدارتره و رانتخاب میکردم و بچه ام رو هم تحت نطر دکتر و بصورت کاشتن انتخاب میکردم تا از اسپرم و تخمک سالم باشن و بعدها دچار مشکلات نشم 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

گزینه ی هیچکدوم وجود نداشت الکی جو منفی راه ننداز بذار خودش انتخاب کنه . فقط بین یک و دو نظر خواست ، ...

این مسائل شوخی بردار نیست و نمیشه با احساس تصمیم گرفت 

هردو گزینه مشکل در باروری و فرزندآوری ایجاد میکنن

گزینه ی هیچکدوم وجود نداشت الکی جو منفی راه ننداز بذار خودش انتخاب کنه . فقط بین یک و دو نظر خواست ، ...

من نظرمو گفتم شما چرا فشارکی شدی از نظر من ؟ برای شما کامنت گذاشتم؟ حوصله ات زیاده موی دماغ بقیه میشی