2777
2789
عنوان

بیاین ببینید شوهرم به جای عذر خواهی و ابراز ناراحتی چی داده...اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 67 پست
عجب بهش بگو یه حرفی بین زن و شوهر بوده چرا مادرت خودش رو وسط انداخته و باعث دعوا شده چه زن بد و به د ...

از اولم تحت تاثیر مادر خواهرش بود،تمام دعواهامون سر همین دهن بین بودن و اعتماد به نفس پایینشه، جالبه بازم منو مقصر میدونه، ما حدود ۲ سال دوست بودیم خیلی خوش بودیم از وقتی نامزد کردیم مادرش شروع کرد به دخالت و تحریک،خیلی هم بهشون وابسته اس با اینکه شهر دیگه هستن روزی ۱،۲ ساعت تلفنی حرف میزنن و آمار همه چیز میدن و میگیرن..

از اولم تحت تاثیر مادر خواهرش بود،تمام دعواهامون سر همین دهن بین بودن و اعتماد به نفس پایینشه، جالبه ...

شوهر  منم اوایل اینجوری بود هر روز مامانش یکساعت باهاش حرف میزد من سر کار بودم وقتی میومدم سر چیزای الکی دعوا داشتیم تا فهمیدم در مورد همه چیز حتی ناهار و شام هم به مادرش میگه موعد خونه هنوز تمام نشده بود با مامانش رفته بودن خونه قولنامه کرده بودن نزدیک مامانش خونه پیدا کرده بود پولم داده بود منم دعوا کردم قهر کردم مجبور شد خونه پس بده کلی هم ضرر کرد ولی نذاشتم حرف مادرش باشه بعد که کمی گذشت بهش گفتم چرا از زندگی خصوصیت برای بقیه حرف میزنی همین باعث مشکل میشه هنوزم یاد آوری میکنم که در مورد زندگیمون حرفی نزن اگر پرسیدن هم بگو خوبیم توضیح نده کم کم خودشون میفهمن نباید دخالت کنن به شوهرم گفتم اگر روزی بفهمم که بقیه از زندگی من با خبر بشن یا بدونن می‌خوام چه کار کنم کلامون می‌ره تو هم و دیگه نمی‌مونم برو تا همونا برات تصمیم بگیرن خلاصه خیلی عوض شد توهیناش کمتر شد بهش گفتم تا زمانی که توهین میکنی منم جواب میدم گفتم کسی تو زندگی ما نیست پس نباید اونا رو دخالت بدیم ، امیدوارم دعوات ختم به خیر بشه شوهرت رو راحت میتونی درست کنی لج کردن با این آدما فایده نداره چون عقلشون به چشمشون هست براش توضیح بده و بذار خودش تصمیم بگیره حالیش کن که خیلی ناراحتی و نمیتونی ببخشیش و علتش هم دخالت دیگران هست

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر  منم اوایل اینجوری بود هر روز مامانش یکساعت باهاش حرف میزد من سر کار بودم وقتی میومدم سر چ ...

عزیزم تا حالا ۱۰۰ بار این حرفها رو بهش زدم ولی چندبار یواشکی گوشیشو چک کردم دیدم همه چیزو به خواهرش میگه و بعدم میگه زنم نفهمه، اخلاقاش خاله زنکیه، هزار بار گفتم با توهین دلم میشکنه و ازت سرد میشم و..ولی تو عصبانیت هیچ چیز و هیچ کس براش مهم نیست،حتی تو دعوا با خانوادش هم چشماشو می بنده روی همه چیز..لج نمیکنم ولی برنمی گردم تا بفهمه جدی هستم و دیگه از چشمم افتاده ببینم میخواد چکار کنه این بار..

عزیزم حرفات خیلی آرومم میکنه ممنون از هم صحبتیت🥰🌹

عزیزم تا حالا ۱۰۰ بار این حرفها رو بهش زدم ولی چندبار یواشکی گوشیشو چک کردم دیدم همه چیزو به خواهرش ...

فدات بشم ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد و این بار درس عبرت بشه براش و قدرت رو بدونه  

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
فدات بشم ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد و این بار درس عبرت بشه براش و قدرت رو بدونه     ...

مرسی عزیزدلم،انشالله همیشه شاد و خوشبخت باشی و زندگی به کامت باشه فدات بشم 😘