2777
2789
عنوان

بیاین ببینید شوهرم به جای عذر خواهی و ابراز ناراحتی چی داده...اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 67 پست
واای چه پر رو بگو ماشین توقیف میکنم  مهریه ام ز می گذارم اجرا

نگفتم بهش ولی همین کارو کردم پارسال تهدید کردم اگه تکرار کنه اقدام به جدایی میکنم ولی اهمیت نداد 

بلد نیست معذرت خواهی کنه  نمیدونه چیکار کنه چه جوری سر حرفو باز کنه این جوری رفتار میکنه  ...

نظرت کاملا درسته

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره در کل رفتار خیلی از مردا اینجوریه پاش که بیفته یه کارایی عجیبی و بچه گانه ای میکنن که آدم به عاق ...

عقل ک ندارن هیچکدوم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
خوب کاری کردی بعضی از مردا سلامت عقلی ندارن به موقعش از بچه ده ساله هم کوچکتر میشن اگر برگشتی سر خون ...

حق کار و مسکن دارم ولی طلاق نه ،نه دیگه بر نمی گردم چون عوض نمیشه..اگه لااقل الان عذر خواهی میکرد کمتر میسوختم

بلد نیست معذرت خواهی کنه  نمیدونه چیکار کنه چه جوری سر حرفو باز کنه این جوری رفتار میکنه  ...

وقتی سر یه بحث ساده و یه  کلمه حرف گرفته منو شدید زده،با مشت و لگد،غیر غلط کردم گفتن نباید راه دیگه برای سر حرف باز کردن پیدا کنه ولی مسئله اینه فکرش همش تو پول خلاصه میشه 

حق کار و مسکن دارم ولی طلاق نه ،نه دیگه بر نمی گردم چون عوض نمیشه..اگه لااقل الان عذر خواهی میکرد کم ...

به عذرخواهی هم میرسه الان داغه و بلد نیست چه طوری رفتار کنه چون خودش رو خیلی ضعیف دیده همچنین پیامی داده شاید بعد واسته بفرسته و خودش جلو نیاد 

بگو اونو از مبلغ مهریه کم کن بردار بذار اون یکی جیبت، بگو اگه اینجوریه،  تو از نظر مالی خیلی خی ...

اینا رو قبلا تو دعواها گفتم،اعتقاد داره مهریه پول زوره و اگه قراره بده باید چیزهایی که خودم پولشو دادم بگیره 

وقتی سر یه بحث ساده و یه  کلمه حرف گرفته منو شدید زده،با مشت و لگد،غیر غلط کردم گفتن نباید راه ...

شما رو زده؟

متاسفم واقعا نمیدونستم 

فکر کردم فقط یه بحث عادی بوده 

اگر من در این شرایط جای شما بودم مهرمو میذاشتم اجرا میرفتم پزشک قانونی شکایتم تنظیم میکردم تا بفهمه با کی طرفه 

با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد 

به عذرخواهی هم میرسه الان داغه و بلد نیست چه طوری رفتار کنه چون خودش رو خیلی ضعیف دیده همچنین پیامی ...

آره قبلا هم مشکل مشابه پیش میومد دقیقا همین کارو میکرد،کسی که من قبول دارم واسطه میکرد..ولی اینبار دیگه برنمیگردم 

آره قبلا هم مشکل مشابه پیش میومد دقیقا همین کارو میکرد،کسی که من قبول دارم واسطه میکرد..ولی اینبار د ...

رفتار آدمای این مدلی رو خیلی راحت میشه فهمید که چه کاری می‌خوان بکنن چون حاظر نیستن اشتباهشون قبول کنن و به فکر جبران باشن دنبال یه راه حل دیگه میرن و بعدش دوباره غلطشون رو تکرار میکنن اینار بهش بگو مگه واسطه ای که فرستادی منو کتک زده یا با اون دعوا کردم خودت مثل مرد بیا حرف بزنیم برای زندگیمون تصمیم بگیریم ولی همه رفتار غلطش رو بهش بگو هرچند بازم فایده ندارد و تکرار می‌کنه ولی بگو از ریز و درشت اشتباهاتش بگو شاید یکم تغییر کنه و احساس پشیمونی بکنه

شما رو زده؟ متاسفم واقعا نمیدونستم  فکر کردم فقط یه بحث عادی بوده  اگر من در این شرایط ...

اره عزیزم دقیقا همین کارها رو کردم، دفعه اولش هم‌ نبود دیگه دستش هرز شده...

رفتار آدمای این مدلی رو خیلی راحت میشه فهمید که چه کاری می‌خوان بکنن چون حاظر نیستن اشتباهشون قبول ک ...

بعد اینکه واسطه اومد و من قبول کردم با خودش حرف بزنم کلی گریه و التماس کرد که دست خودم نبود تو جواب نده تا عصبی نشم،بیا از اول شروع کنیم و کابوس من اینه از دستت بدم و...ولی مسئله اینه تو بحث ساده شروع میکنه توهین منم تا حدی تحمل دارم بعدش جواب میدم و اینجوری میشه ..

بعد اینکه واسطه اومد و من قبول کردم با خودش حرف بزنم کلی گریه و التماس کرد که دست خودم نبود تو جواب ...

نه یعنی چی که هر چی دلش خواست بگه و بعد بگه عصبی بودم دست خودم نبود بگو هر وقت تونستی روی زبونت کنترل داشته باشی و روی حرکات دستت و پات کنترل داشته باشی اون موقع به فکر زندگی و زن باش اصلا کوتاه نیا بگو خودت رو عوض کن هر سلامی به علیک سلام هم داره توهین میکنید بعد میگی جواب نده دو سه ماه ولش کن تا آدم بشه ولی توی این مدت زیاد بحث نکن بذار خودش رو آدم کنه با شرط طلاق و بقیه شرطا برگرد زود و با عجله تصمیم نگیر قهر کردنت لازم بود شاید بتونی این بار عوضش کنی ان شاالله هر چی خیر و صلاحت باشه پیش بیاد

نه یعنی چی که هر چی دلش خواست بگه و بعد بگه عصبی بودم دست خودم نبود بگو هر وقت تونستی روی زبونت کنتر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت، الان که اصلا به برگشت فکر نمیکنم ولی به قول شما چند ماه به خودم فرصت میدم و اصلا جوابشو نمیدم ببینم چی میشه،میدونی از چی میسوزم؟دعوامون خیلی مسخره بود 

آخر اون هفته خونه باباش شهرستان بودیم،من تازه کرونام خوب شده بود،بعد از ظهر پنجشنبه هم تازه پریود شده بودم داشنم از درد میمردم ولی گفت بریم گفتم نگم نه که بحث نشه،خلاصه رفتیم،من کل پنجشنبه درد داشتم جمعه هم رفتیم بیرون سرد بود سرفه هام بدتر شد،بعد که برگشتیم خونه به دامادشان گفت قلیون بیار بکشیم،جدیدا هربار میریم میکشه در صورتی که قبلا فقط تو گردش ها ماهی یکبار بود..منم غر زدم گفتم قبلا اینقدر  اهلش نبودی تازگی خیلی میکشی از یه بچه الگو میگیری(رفیقاش)گذشت و یکم سنگین شدم باهاش بعد رفتیم بازی و کلی خندیدیم و مسخره بازی و بعدم برگشتیم تا خونه بگو بخند بود، فردا ظهر اومد سرکار دنبالم گفت مامانم زنگ‌ زده گفته منظور خانمت کی بود که الگو میگیری؟همین شد مایه بحث گفت منو جلو خانوادم کنف کردی و  خیلی گوه میخوری گفتم زر نزن باز این مادرت زنگ‌ زد دعوا درست کرد؟عفریته،یهوو گفت به مامان من گفتی؟اومد با لگد محکم زد پشتم و با مشت زد پشت گردنم...منم هیچ کاری نکردم رفتم وسیله جمع کنم گفت طلا بده و هرگوری میخوای برو منم  طلا پرت کردم  گفت پیداشون کن و برو و هی هول داد و بعد گلدون شیشه برداشت زد تو سرم شکست ..

مرسی عزیزم از راهنماییت، الان که اصلا به برگشت فکر نمیکنم ولی به قول شما چند ماه به خودم فرصت میدم و ...

عجب بهش بگو یه حرفی بین زن و شوهر بوده چرا مادرت خودش رو وسط انداخته و باعث دعوا شده چه زن بد و به درد نخوری باور کن مادرش آتیش بیار معرکه میشه و اگر بخواد دعواتون حل بشه این نمیزاره شوهرتم آدم دهن بین هست زود تحت تاثیر قرار میگیره یکم سیاست داشته باش نذار پرش کنن این جور آدما اگه رفتارشون درست بشه بهترین شوهر میشن تحت تاثیر حرفای مادرش بوده از قبل کلی تو گوشش خونده بوده که این برخورد کرده مطمین باش ، اگر بهت پیام داد نمی‌خواد جوابش رو در رابطه با پیام بدی ولی در جوابش بگو این مشکل من و تو هست نمیخوام پای کسی وسط بیاد بگو من با حال خراب اومدم که به تو خوش بگذره برای تو دل سوزوندم که قلیون زیاد کشیدی بعد تو در عوض چه کار کردی توهین و کتک کاری و بی احترامی به زنت، بگو ما با خوشی برگشتیم یهو چی شد که اینقدر بهم ریختی چرا مودب جواب مادرت رو ندادی که برای من نگران بوده قلیون همش ضرره به جاش گفتی راست میگی زنم منو کنف کرده و ا تحت تأثیر حرف بقیه زندگیت رو خراب میکنی بعدشم کتک کاری میکنی با خودش حرف بزن لج نکن نذار بقیه روش اثر بذارن بهش بگو بشین فکر کن ببین چی گذشت و چرا دعوامون شد بگو دلم رو بد شکوندی و نمیتونم ببخشم و ادامه بدم تا زمانی که حرف بقیه زندگیت رو خراب می‌کنه ادامه دادند اشتباه هست اول دلش رو نرم بکن نه با دعوا بعد بکش کنار بگو برنمی‌گردم بذار به اشتباهش پی ببره بهش زمان بده و توی این مدت باهاش لج نکن بهش بفهمون که اشتباه کرده ولی اجازه نده پرش کنن چون خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره اگر برگشتی با سیاست برخورد کن تا دیگه مادرش نتونه پرش کنه