2777
2789
عنوان

دختر ۱۴ ساله

1616 بازدید | 25 پست

چرا همتون از دختر ۱۴ ساله و ۱۶ ساله به پایین خوشتان نمیاد مثلا میگین بچه ان و باید عروسک بازی کنن

الان توی یه تایپیک بودم میگفت من میخوام ایفون برام بخرن چیکار کنم بخرن (مال قدیم بود) 

بعد همه که سرکوفت زدیم هیچی 

یکی که خیلی (🤬🤬🤬🤬) بود گفت آخه بخوان میخرن نخوان نمیخرن کاری هم نمی تونی بکنی ولی اگه همه ی واسه فلان رو بفروشی شاید یه دست دوم و چرت ترینشان بتونی بخری بابا کلا فقط میخوام بگم شما خودتون این سن و داشتین و عروسک بازی نکردین میاین میگین یه ضد افتاب میزنم من چرا باید یه دختر ۱۴ ساله ارایش غلیظ کنه .بابا دختر ۱۴ ساله دوست داره یه کاری کنه تو هم دوست داری یه کاری کنی حتما باید چون از تو کوچیک تره از تو پایین تر باشه همه چیش یا یه تایپیک قدیمی گفته بود میخوام برای دخترم اپل (حالا نمیدونم چه مدلش) با اپل واچ بخرم یکی گفته بود اپل واچ نخر مکه چه خبره . هیچ خبری نیست دوست داره برای بچش بخره تو چرا حسودی میکنی 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
چون دوست ندارم یکی که از من کوچیک تره از من بالاتر باشه
2
50%
چون کلا از بچه ها بدم میاد (نوجوان ها)
2
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثریت دهه شصتین و همچین طرز فکری دارن گیر کردن تو همون دوران  

یه بنده خدایی بود میگفت دهه شصتیا چون سنشون رفته بالا به بچه های الان حسادت میکنن 

ترور نشم صلوات 😑😬😬😬  

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر  
برای این نیست چون یک نوجوان ۱۴ ساله نیاز های مهمتری داره و آیفون واقعا ضروری نیست.

فقط درس بخونه فقططط یه نوجوان هم ادمه و میخواد تفریح داشته باشه بله با ایفون