2777
2789
عنوان

خیلی حسودم بیش از اندازه

490 بازدید | 43 پست

از این ک اینجوریم بدم میاد خیلی حسودم ، وقتی شوهرم ی زنیو نگا می‌کنه تا چند روز کلن تو خودمم و نارحتم ، دوس دارم فقط منو نگا کنه جزمن چشاش کسیو نبینه ، ولی هر زنی یا دختری رو ببینه نگا می‌کنه واقعن موندم من خیلی گیر میدم یا کار اون اشتباه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چش چرونه؟

همچین هم چشم چرون نیست ، ولی زن یا دختری ببینه راااحتتت نگاش میکنه، وقتی بهش میگم چیشو نگا می‌کنی میگه خب مگ چیکار دارم میکنم فقط نگاش میکنم میگه تو بمن اعتماد نداری نمیدونی چقدر دوست دارم ، بهم میگه تو خیلی حساسی 🙁

حسودی خوبه باعث ارتقای ادم میشه اگه کنترلش کنی  بهتر نیست با شوهرت درباره این موضوع حرف ...

وقتی بهش میگم بهم میگه تو مگ نمیدونی من چقد دوست دارم میگه تو خیلی حساسی

همچین هم چشم چرون نیست ، ولی زن یا دختری ببینه راااحتتت نگاش میکنه، وقتی بهش میگم چیشو نگا می‌کنی می ...

اره اون حساسیتتو دیده و عمدا اینکارو میکنه ک تو هی حرصتو در کنه توهم بردار بگو دوستداری منم ب پسرا زل بزنم و توجهشونو جلب کنم 

مطمعن باش خودشو جم میکنه

اره اون حساسیتتو دیده و عمدا اینکارو میکنه ک تو هی حرصتو در کنه توهم بردار بگو دوستداری منم ب پسرا ز ...

میگه من منظور خاصی ندارم ک نگا میکنم ، اگ این حرف رو بزنم ک واویلا میشه 😐