2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

104 بازدید | 17 پست

من با یه فالگیر تماس گرفتم ۵ ماه پیش گفت که اصلا بختت بسته نیست و خوبه همه چیز 

الان چون یه موقعیت خوب رو خودم با حماقت رد کردم گفتم بزار باز فالمو بگیره 

گفت طلسم دارم خیلی بد 

بعد گفت خونتون جن داره 

یعنی چی من الان خیلی می ترسم 

بقیه چیزایی که گفت تقریبا درست بود 

الان من چیکار کنم 

سری قبلی اکثر حرفاش درست در نیومد الان اینطوری 

چی کنم تو رو خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای همه چیز توکل کن بخدا

مراجعه کردن به این افراد یعنی ناامیدی از خدا

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

دقیقا اشتباه کردم الان همه ی تنم می ترسه

عزيزم شاید از تأثیراتش خبر نداشتی 

ولی اول باید توبه کنی 

چون این فالگیرا جای خدا که نیستن از همه چیز خبردار باشن 

دقیقا وجود خدارو کمرنگ میکنن 

شما اول توبه کن و دیگه تکرار نکن 

توکل من بخدا هرچی که اون بخواد همون میشه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

عزيزم شاید از تأثیراتش خبر نداشتی ولی اول باید توبه کنی چون این فالگیرا جای خدا که نیستن از همه چیز ...

من با خدا خیلی حرف می زنم همیشه هم از خودش می خوام همه مسائل رو 

اتفاقا یه مورد خوب امد تو زندگیم انگار خود خدا اورده بودش تو زندگیم ولی اصلا در حین ناباوری خودم رد کردم 

بخاطر همین دوستم گفت یه فاال بگیر 

ولی این الان خیلی ترسناک گفت 

من با خدا خیلی حرف می زنم همیشه هم از خودش می خوام همه مسائل رو اتفاقا یه مورد خوب امد تو زندگیم انگ ...

اون رو‌ ول کن دیگه نر‌و پیشش

اگرهم رد کردی قسمت نبوده