2777
2789
عنوان

اشتباه کردم به خاطر رشته بهتر زندگیم رو خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 127 پست
درست میگین ولی از اون آینده خوب خیلی خیلی دورم 😔من همین مهر پارسال دامپزشکی قبول شدم ولی انقدر سخت ...

عزیزم باور کن همه چی سخت فکر میکنی بقیه به راحتی به موفقیت رسیدن دیروز پیش یه مشاور برجسته بودم میگفت من پوستم کنده شد تا به اینجا رسیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی با چه منطق و عقلی رفتی دام پزشکی!؟ پرستاری که خیلی بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
😂😂 وای رشته های دندون دارو پزشکی و دامپزشکی 4 تا رشته تاپ تجربی هستن شاید دام به اندازه بقیه پر طر ...

بعضیا یه چیزایی میگن مغز آدم سوت میکشه دکترای دامپزشکیم مثل پزشکی رشته خوبیه و رتبه خوب میخواد الانم به قول یکی از کاربرا همه تو خونشون حیوون خونگی دارن و درآمد خوبیم داره آزادشم خیلی ارزشمنده اگه پولشو داشته باشی👍🏻

برام‌ دعا کنین سال 1405تبدیل به اولین خانم دکتر و فرد تحصیلکرده ی کل فامیلمون بشم🤍.

خدایی با چه منطق و عقلی رفتی دام پزشکی!؟ پرستاری که خیلی بهتره

بخدا بهتر نیست 😩

رتبه پرستاری کجا دامپزشکی کجا 

پرستاری آزاد رو با ۲۵ هزارم قبول میشن من با ۷۵۰۰ اومدم دام آزاد 

این روزا میگذره اما به سختی

درعوض موقعیت شغلیت زیاده بنده خدا

ازخیلی نظراع شغلت بهتره اگر نبود دوازده ترم طول نمیکشید تحمل کن

تازه باحاله که همش باحیوانات درگیری ومی بینیشون🥺😍

توروستام بهت نیازدارن حتی...

توشهربزرگم بهت نیازدارن

به بعدش فک کن الان سخته بعدش خداروشکرمیکنی که بااون همه سختی باز نتیجه ی زحمت هاتو دیدی

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
از لحاظ رتبه و تراز که دام رتبه بهتری میخواد ولی برای شرایط من پرستاری شاید انتخابش عاقلانه تر بود

میدونم خودم زخم خورده ام 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋