2777
2789
عنوان

بدبخت ترین ادم دنیا

759 بازدید | 81 پست

سلام ،بچه ها شوهرم خارجه بهم زنگ نمیزنه بهم محل نمیده چهارساله که همش بهش میگم زنگ بزن بیا با هم خوب باشیم محبت کن بهم مستقیم غیرمسقیم بهش گفتم انگار ن انگار یه بار یک سال بهم زنگ نزد ،اگه من بهش زنگ نزنم پیام ندم اصلا فراموشم میکنه به هر دری زدم بی فایده بود به مامانش گفتم به باباش گفتم به ابجیش گفتم به مامان بابای خودم گفتم هیشکی مشکلمو حل نمیکنه به خدا به همه اماما دعا کردم ولی فایده نداره.دیگه خسته شدم سرمو ب اینور و اونور کلاس ارایشگا ،گرم میکنم از یادم نمیره.دلم میشکنه شبا وقتی فکر‌میکنم شوهر دارم ولی دوسم نداره اصلا نمیتونم فرموش کنم بهش میگم طلاقم بده نمیده ازین که دوسم نداره مطمئنم .چهارساله گفته میارمت پیش خودم هنوز نبرده منو. من دارم دیوونه میشم دوسش دارم خیلی ولی میخام جدا شم ازش چون اون منو دوس نداره اما هیچکی کمکم نمیکنه خانوادم پشتم نیستن. نمیدونم چیکار کنم دیگه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام ناراحتت کنما ولی خب مطمئنی بهت خیانت نمیکنه؟

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
اونجا زندگی میکنه کلا با خانوادش

چجوری قبول کردی باهاش ازدواج کنی

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
این چه مدله اخه چرا از اول گذاشتی بره

از اول خارج بود اونجا زندگی میکنه بزرگ شده من وقتی باهاش ازدواج کردم ۱۷ سالم بود هیچی نمیفهمیدم از زندگی و ازدواج