2777
2789
من تموم کردم مبلا مونده که بیان 10 روز دیگه بشورن و دوتا پتو میخوام جمعه بشورم یا فردا

مبلا رو با شامپو فرشی یا یه چیزی پاک کنین بشورین حیفه مبلا رو میدی بشورن

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏

دقیقا تو خونه تکونی باید چی کار کرد؟

من پرده هارو شستم 

کابینت هارو دوباره چیدم

یخچال و تمیز کردم ولی نه اینجوری که همه قفسه هارو بیارم بیرون و بشورم فقط باشیشه پاکن تمیز کردم 

ولی تنبلیم میشه برم انبار تمیز کنم😑😒

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرایی که دوتا محصل دارید😨😨😨😨😨😨😨😨 و روزی ۸ساعت حداقل سر کلاسید و بعد هم کلی درس و...   چطور رسیدید خونه تکونی کنید؟؟😭😭

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
وایی من همه رو بالشتی هام مونده باید شروع کنم آخر هفته البته کم کم انجام میدم دست تنها با بچه کوچیک ...

ی هفته کلا خونه تکونی تموم میشه 

چقدر، شماها تر وفرزید 

کمرتو ن درد نمیگیره خدایی

من خیلی آروم کار میکنم واخرم کمرم درد میگیره و پاهام😅

منم همینکارو کردم...بیداربود نمیذاشت ولی خوابوندمش بردم همرو جمع کردم‌...لباسا و اسباب بازیاشو..البت ...

وایی جدید میخره آدم لباس وسیله کلی انرژی مثبت میاد خیلی لذت بخشه من حیات پر خرت وپرت ریخته همسرم کی یواشی😂😂🥰 بریزم بیرون نمیدونم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
دقیقا تو خونه تکونی باید چی کار کرد؟ من پرده هارو شستم  کابینت هارو دوباره چیدم یخچال و تمیز ...

یخچال رو برفک زدایی کن.علاوه بر دستمال کشیدن .چون مصرف برقش میاد پایین وکارایی اش میره بالا عمر یخچالو زیاد میکنه...همین کارای که کردی جزیی از خونه تکونی هست .مرتب کردن کمدها تمیز کردن کابینتا داخل وبیرونش..شستن ملافه وپتو ها وفرش .گردگیری دیوارها .تمیز کردن لوستر وشیشه و...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
اول از جاهایی که کمتر استفاده دارم یا رفت و امد.مثه کمدای اتاق خوابا و کابینت اشپزخانه لوازمی که کمت ...

خیلی هم عالی 🦋🌹

دیوارها هم تمیز میکنیدشما کلا اونش خیلی سخته

من فقط اشپز خونه مونده 😁😁😁الان مثلا وسط اشپزخونه تمیز کردنم و اینجام 😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
مادرایی که دوتا محصل دارید😨😨😨😨😨😨😨😨 و روزی ۸ساعت حداقل سر کلاسید و بعد هم کلی درس و...   ...

پسرای من خودشون دنبال کارای درسشونن کنکوری و هفتم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

اشپزخونمو شروع کردم فردا تموم میشه منم اول از اشپزخونه شرو میکنم 

بعد اتاقا اخرم سالن

من فرشامو نمیخوام بدم قالیشویی با چی تمیزشون کنم واینکه ریشه هاشم کثیفه چجوری سفیدشون کنم؟؟؟

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
منم از کابینتها شروع کردم ولی آخر ماه ۲روز کارگر دارم اتاق‌ها و سالن و میزارم واسه اون

خیلی هم عالی خدایی دست تنها سخته دیر شروع کردم انگاری کلی کار هست ولی همکاری نیست😏🥰🦋🌹