2777
2789

من عاشق تاپیکای نزدیک عیدم.😍🤗🤗🤗😉تاپیک خونه تکونی ها.خریدها...سبزه کاشتن و...خدا به همه تن سالم ودل خوش بده ...با همین دلخوشیهای کوچک

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
دقیقا تو خونه تکونی باید چی کار کرد؟ من پرده هارو شستم  کابینت هارو دوباره چیدم یخچال و تمیز ...

وای من واسه خونه تکونی تا درز دیوارو میشورمو پاک میکنم کلا همهجا باید برق بزنه 😂😂حالا فک کن با بچه داری چه مدت همون قدر تمیز میمونه؟ 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تموم کردم مبلا مونده که بیان 10 روز دیگه بشورن و دوتا پتو میخوام جمعه بشورم یا فردا

احسنت کدبانو جان🌹

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
یخچال رو برفک زدایی کن.علاوه بر دستمال کشیدن .چون مصرف برقش میاد پایین وکارایی اش میره بالا عمر یخچا ...

یخچال که برفم نداره 

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
پسرای من خودشون دنبال کارای درسشونن کنکوری و هفتم

اهان. زنده باشن. بچه های من کوچیکن. ۸سالن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منم بچم کوچیکه عزیزم هنوز ٢ سالش نشده اما نمیتونم ک نشورم ...چون درحالت عادی ک خونم همیشه تمیزه و مر ...

آره کار خوبی میکنی 🥰🌹🦋💞🌹حس آرامشش خیلی عالی مرتب شدن من که همش دعا دعا میکنم از این خونه برم خونه بهتر به امید خدا امیدوارم زودتر عوض کنیم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
اشپزخونمو شروع کردم فردا تموم میشه منم اول از اشپزخونه شرو میکنم  بعد اتاقا اخرم سالن من فرشا ...

با شامپو فرش بشور خیلی تمیز میشه.من سال قبل شامپو فرش بس گرفتم هم قیمتش خوب بود هم کاراییش

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
خیلی هم عالی 🦋🌹 دیوارها هم تمیز میکنیدشما کلا اونش خیلی سخته

جارو دسته بلند میکشم سقف و دیوارارو. دیوارای اشپزخانه رو ولی گاهی اوقات با دستمال نمدار و جوش شیرین تمیز میکنم.

خیلی هم عالی خدایی دست تنها سخته دیر شروع کردم انگاری کلی کار هست ولی همکاری نیست😏🥰🦋🌹

عزیز دلم

کم کم شروع کن و انجام بده

من شنبه اتاق خودمو تمیز کردم کامل

یکشنبه اتاق دوقلوها

دو شنبه اتاق  بزرگا

سه شنبه حال و پذیرایی

امروز و فردام اشپزخونه و تمــــــــــام

🌹🌹🌹🌹

کاری به اون صورت ندارم چون تازه چندماهه اسباب کشی کردم

خیلیم عالی پس فرصت داری کلی خرید عید کنی ان شا الله💞🥰🦋🌹

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
آره کار خوبی میکنی 🥰🌹🦋💞🌹حس آرامشش خیلی عالی مرتب شدن من که همش دعا دعا میکنم از این خونه برم خو ...

ایشالا هممون صاحب خونه های عالی بشیم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
انشالله امیدوارم خدا این شر کرونا روهم از بین ببره و نابود بشه🤲

آمین ان شاا...

اهان. زنده باشن. بچه های من کوچیکن. ۸سالن

زنده باشن الهی

اشکال نداره گلم کم کم انجام بده

منم دوقلوهام پنج سالن

با شامپو فرش بشور خیلی تمیز میشه.من سال قبل شامپو فرش بس گرفتم هم قیمتش خوب بود هم کاراییش

اتفاقا منم بس گرفتم 2تا

چون الان 5سال پشت هم میدم قالیشویی امسال گفتم خودم تمیز کنم حیفه همه پرزاشون قالیشویی از بین میبرن

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏