من عاشق تاپیکای نزدیک عیدم.😍🤗🤗🤗😉تاپیک خونه تکونی ها.خریدها...سبزه کاشتن و...خدا به همه تن سالم ودل خوش بده ...با همین دلخوشیهای کوچک
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
دقیقا تو خونه تکونی باید چی کار کرد؟ من پرده هارو شستم کابینت هارو دوباره چیدم یخچال و تمیز ...
وای من واسه خونه تکونی تا درز دیوارو میشورمو پاک میکنم کلا همهجا باید برق بزنه 😂😂حالا فک کن با بچه داری چه مدت همون قدر تمیز میمونه؟
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من تموم کردم مبلا مونده که بیان 10 روز دیگه بشورن و دوتا پتو میخوام جمعه بشورم یا فردا
احسنت کدبانو جان🌹
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اشپزخونمو شروع کردم فردا تموم میشه منم اول از اشپزخونه شرو میکنم بعد اتاقا اخرم سالن من فرشا ...
با شامپو فرش بشور خیلی تمیز میشه.من سال قبل شامپو فرش بس گرفتم هم قیمتش خوب بود هم کاراییش
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
خیلی هم عالی خدایی دست تنها سخته دیر شروع کردم انگاری کلی کار هست ولی همکاری نیست😏🥰🦋🌹
عزیز دلم
کم کم شروع کن و انجام بده
من شنبه اتاق خودمو تمیز کردم کامل
یکشنبه اتاق دوقلوها
دو شنبه اتاق بزرگا
سه شنبه حال و پذیرایی
امروز و فردام اشپزخونه و تمــــــــــام
🌹🌹🌹🌹
انشالله امیدوارم خدا این شر کرونا روهم از بین ببره و نابود بشه🤲
آمین ان شاا...