2777
2789
پتو ماشین میریزی. آره کهنه ها بیرون ریخته میشن انگاری کلی انرژی مثبت میاد تو خونه🥰🌹🦋

ازه دیتی نداشتم 

ماشبنی ریختم 

نیم ساعت تقریبا خیسوندم ولی زیادم نمیزیرم چون زیاد کثیف نیستن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیکنم قبل زایمانم تمیز کردم واقعا با بچه هم الان نمیتونم

وایی امان از بچه ها ولی خدایی لذت داره الکی کمک میکنن انگاری بهشته بعد بهم‌میگن مامان دویت داریم کمکت میکنبم چه خوبه خونه تکونی من بالکن گلدونهام مرتب شدن آشپزخانه تمومه مونده اتاق ها حیات،وغیره آخر هفته امید بخدا نصف بیشترشو تموم میکنم🥰🌹🦋

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

من از بهمن شروع کردم مرتب و تمیزکردن کمد و کابینت ها.دیگه امروز تموم میشه.فقط روزای اخر دوباره کابینت ها رو اسکاج میکشم.پتوها رو هم شروع کردم شستن.تا هفته دیگه تمامه به امیدخدا.قالی ها رو هم قراره قالیشویی بیاد ببره.دیوارهای خونه و اشپزخونه رو هم سابیدم.پرده رو هم هفته دیگه میشورم.یخچال و گاز و سرویس بهداشتی و حیاط رو تمیزکاری اساسی هفته اخر میکنم.

وای من کلی اسباب بازی دخترمو دور ازچشمش چپوندم تو کیسه زباله اتداختم بیرون

وایی آره منم این کارو کردم بفهمن کُشتن منو😂😂🌹🦋

وایی اونجاش حرص در آره هی دوره خودت میچرخی چی کار کنی این همه خورده ریزو آخرش تموم میشه خیلی لذت دار ...

😂اره من باردارم هر روز یکم انجام میدم بخاطر همین کارم طول میکشه ولی سختی کارم شامپو فرش کشیدنه متنفرم😂

منم از اشپزخونه شروع کرده بودم سه تا کابینت و کلا ریختم بیرون شستم دوباره چیدم کابنت چهارم بودم که ب ...

وایی من پری روز از نبردبان نزدیک بود بی افتم خدا رحم کرد رفته بودم بالای یخچال تمیز کنم😂😂🦋🌹🤪

اونایی ک بچه کوچیک دارن همش درحال مرتب کردن والا..من هر روز باید مرتب کنم..😅😅 ولی امروز لباس اضاف ...

وایی استارت خوبی برم منم سراغ لباس هایی که کوچیکشون شده یواشکی بریزم بره وایی این کارهایی یواشکی از دست بچه ها چقدر خاطره میشه🤪😂🥰😂🦋🌹

همه ظرفای تو کابینتو میشورید؟

من یسرهاشونو سلفون میکشم خدایی سخته شستن همش ولی دکورها رو همه رو شستم🥰🦋🌹

مرسی اره کمابیش

آره میخوام تیوی ببرم سمت پرده مبل ها رو بیارم جایی تیوی ببینم خونه بزرگتر میشه مدلش یا نه😂😂🦋🌹

من اتاق خواب و اشپزخونه مونده پتوهارو شستم ملافه ها موکتا فرشارو شامپوفرش کشیدم روفرشیاروشستم سخته خ ...

با چند منظوره تمیز کن من ۳ تا گرفتم خدایی خیلی کمک کنندست