2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی گیج شدم لطفا راهنمایی بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 36 پست
ینی مثلا مواد همبرگر و بچینم خودشون لقمه بگیرن؟

نه دیگه همبرگر اماده با نون بذار ولی سایز متوسطش رو 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بالاخره باید ی تعدادی سفارش بدم دیگ😅 بله برای شام هست

آخه به تعداد افراد خیلی کم هست من خودم همیشه سه برابر حساب میکنم. اگه لانچو درست کنی دهن همه آب می افته راحتم هست خیلی ام خوشمزه اس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه همبرگر اماده با نون بذار ولی سایز متوسطش رو 

همبر خیلی باهاش گرون درمیاد باید گوشت بالای 50 درصد بگیره اخر سر هم به چشم نمیاد مرغ سوخاری و بریونی و پاچینی و بال کباب بیشتر به چشم میاد 

همبر خیلی باهاش گرون درمیاد باید گوشت بالای 50 درصد بگیره اخر سر هم به چشم نمیاد مرغ سوخاری و بریونی ...

اره راستش ب نظر منم ب چشم نمیاد

اصن ی چیزی

بهتر نیس ک سه تا بریون ، خورشت فسنجون و سوپ و میرزا قاسمی باسه؟

همبر خیلی باهاش گرون درمیاد باید گوشت بالای 50 درصد بگیره اخر سر هم به چشم نمیاد مرغ سوخاری و بریونی ...

بال و پاچینی و مرغ خیلیا دوست ندارن برا همین خیلی دیگه مرغ تو مرغ میشه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
البته اینم هست 

برای اینکه سبک تر شه هزینه اش میتونه الویه بذاره به نظرم