2777
2789
عنوان

از زندگی بریدم

69 بازدید | 9 پست

حس میکنم خدا دوسم نداره، همش بدبیاری. حس میکنم بد شانسم چند ساله همش بدشانسی آوردم نگین شانس نیست و اینا که واقعا واسم پیش اومده، حتی بقیه هم بهم میگن. دیشب از غصه هی بی هدف رانندگی میکردم و سیگار میکشیدم. خدا چرا منو نمیبینه؟ من که براش بنده ی خوبی بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مربوط به قانون جذب بشه تو هرچقدر بگی وای من چقدر بدشانسم چقدر بدبختم ، بیشتر بدشانسی جذب زندگی ...

پس چرا چیزای خوب که این همه میگفتم نشد؟ من از اول که انقدر افسرده و تاریک و منفی نبودم

منم در این لحظه حالم خوب نیست.

حسم اینه که دنیا جای جالبی نیست. ولی چون مجبورم توش باشم، با خوشیای کوچیک سر خودمو گرم میکنم‌ . کمی هم بدجنس میشم . بدجنس نه به معنای آسیب زدن. بلکه به معنای خدمات ندادن.

راحتی خودم بره در اولویت تا جایی که ممکنه.

مثلا به جای اشپزی و رفت و روب، بخوابم. کتاب بخونم و امثال اینها. به جای تلاش در بهتر کردن دنیا، در حل مشکلات، حداکثر میزان استراحت ممکن رو به خودم و به ذهن و روحم بدم.

به من چه که دنیا خراب در خراب در خرابه. 

من میخوابم!