2777
2789

امروز امتخان شهری رانندگی داشتم انقد دوبلم رو عالی رفتم همه چی عالی وبی نقص حتی دیگه نزدیک بود قبول شم  اما موقع خاموش کردن یادم رفت بزنم دنده 1 گفت ردی همونجا فروکش کردم انقد نذر ونیاز اینقد دعا کردم همش به خدا گفتم خدا من ازت امروز عیدی میخام  ولی نداد و نشد...... بار چهارمم بود

خیلی ناراحتم از خانوادم خجالت میکشم

دیروز خیلی تمرین کرده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐اینکه شما یادتون میره و بی دقتی کردید خدا مقصره و ناامیدتون کرده؟

خدا بنده هاش رو ناامید نمیکنه و میگه از درگاه من ناامید نشید 

ان شاءالله دفعه بعد🙏🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

دوست خوبم تلاشت ستودنیه ☺️چرا خجالت سرت بالا بگیر مهم نیست چن بار امتحان بدی مهم اینکه میدونم موفق میشی

منم داداشم سیزدهمین بار قبول شد

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
😐اینکه شما یادتون میره و بی دقتی کردید خدا مقصره و ناامیدتون کرده؟ خدا بنده هاش رو ناامید نمیکنه و ...

اگه شما بخای اینجوری فکر کنی که بهتره هیچوقت هیچی از خدا نخایم  چون خودمون  تو قسمتی از اون اتفاق مقصریم بلاخره مابنده ایم و به خالقمون نیازمند دوست داریم وقتایی که ازش خاهش داریم ناامید نشیم

[QUOTE=227622214]دوست خوبم تلاشت ستودنیه ☺️چرا خجالت سرت بالا بگیر مهم نیست چن بار امتحان بدی مهم اینکه میدونم موفق م ...[/QUOTE

ممنون عزیزم

اخه یه جوریه انگار شرمندشون میشم

انشالا منم باربعد قبول شم

سخت نگیر  الان قبول می شدی بهت نوبل می دادن؟!  من خودم بعد ۳یا ۴بار قبول شدم الانم یک شو ...

نه بحث این نیست من یه کنکوری همینجوریشم دغدغه درس وکنکور رو دارم هرسری هم که اینو قبول نمیشم روحی ا م به میریزه اعصابم خورد میشه