2777
2789
عنوان

امروزم باز خدا ناامیدم کرد بیایید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست

[QUOTE7622608]تمرینتون کم‌ بود و حواس خودتون جمع نبود به خدا ارتباطی نداره [/QUOTE]

همچی عالی بود که قبول بشم اما ماشین رو که خاموش کردم یادم رفت بزنم دنده 1 به هر حال گذشته وامیدوارم دفعه ی بعد قبول شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=227622066]😐اینکه شما یادتون میره و بی دقتی کردید خدا مقصره و ناامیدتون کرده؟ خدا بنده هاش رو ناامید نمیکنه و ...[

انقدددر بدم مباد تو تاپیکای شکایت از خدا یکی مثل تو میاد دفاعیه صادز مبکنه...مگه وکیل وصی خدایید‌.خدا خودش میدونه تو دل بندش چی میگدره..نسلتونم منقرض نمیشه راحت شیم از دستتون..پس از کی شکایت کنه خودشو کشته اخرم نذرش براورده نشده.

[QUOTE=227622066]😐اینکه شما یادتون میره و بی دقتی کردید خدا مقصره و ناامیدتون کرده؟ خدا بنده هاش رو ...

حرفتون کاملا صیحح موافقم👍 من خدای نکرده کفر نمیگم اما حالم میگیرم وقتی انقدر به درگاهش التماس میکنم خاهش میکنم و با خودم میگم خدا تو منو ناامید نمیکنی وبه بزرگیت ایمان دارم اما بازم هیچ به هیچی

حرفتون کاملا صیحح موافقم👍 من خدای نکرده کفر نمیگم اما حالم میگیرم وقتی انقدر به درگاهش التماس میکنم ...

انقددر از دست اینا کشیدم من...چنباز تو تنهایی وحال بد گفتم دیگ ب خدا اعتفاد ندارم خسته شدم بام دعوا کردن ک تو کافری و...منم درحال گریع...اینا ی مشت متعصبن‌‌..هم باید شاکر بود هم شاکی ما ادمیم امام ک نیستطم