2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 45 پست

سوره انشقاقم مدام بخون ان شاالله راحت به دنیا میاد

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فاصله ی دردات سوره ی انشقاق رو بخون زایمان رو راحت میکنه

دوش آب گرم معرکه ست

زیر آب نوک سینه هات رو یکم ماساژ بده

موقع دردات دستت رو بگیر به یه جایی مثلا اُپن،و حالت رکوع بگیر و نفس عمیق بکش

😊😊گلم درکت میکنم منم دقیقا مثل شما بودم و دردهای کم و نامنطم داشتم با انقباصهای نامنظم وقتی کیسه ...

سر دخترم وقتی بستری شدم ۴ سانت بودم سر پسرم ۶ سانت بودم و همچنان دردهای کم داشتم و چون روند فول شدنم کند میرفت و درد نداشتم کیسه ابم رو که پاره کررن تازه اون موقع دردهای اصلی سراعم اومد و سر دخترم یه ساعت و ۴۵ دقیقه بعدش زایمان کردم سر پسرم حدود یه ساعت بعدش

این داد و جیغ نکشیدن فوق العاده مهم

اگر تو بیمارستان توپ زایمان بود حتما با اون ورزش کن خیلی خیلی تاثیر داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معمولا با ۴سانت بستری میکنن تورو دوست داشتن نگهت داشتن😁

ن بابا خیلی بداخلاق بودن 

واقعا ک یادم میاد میترسم چ بد رفتار میکردن با خانمای باردار این دکترا 

ماماها خوب بودن دکتره بداخلاق بود

چه صبری داشتی😃. منم سعی میکنم دیر برم بیمارستان تا کمتر اذییت بشم. دردا هر پنج دیقه یبار که میگیره ...

دیگه ببین چی بود که وقتی رسیدم وقت نشد روسری مو دربیارم.همونجوری زایمان کردم😅چون از معاینه هاشون بیزارم.

فکر کنم یک دقیقه طول میکشه شایدم کمتر.

انگار همین دیروز بود فاصله دردام رو میشمردم🥲بیست و هفت روز گذشت،الانم دخترم کنارم خوابه😍

ن بابا خیلی بداخلاق بودن  واقعا ک یادم میاد میترسم چ بد رفتار میکردن با خانمای باردار این دکتر ...

آره خدایی بعضباشون خیلی ردرفتاری میکنن

من خودم دانشجوام وقتی توی اون محیط رفتار بد بعضی ماماهارو با همکلاسیام میبینیم خیلی ناراحت میشیم

باشه خیلی ممنون سعی میکنم داد نزنم تا جایی که امکان داره

سعی کن استرس نداشته باشی عزیزم، دردا وقتی خیلی بهم نزدیک شدن و قابل تحمل نبود و یا احساس کردی آب ازت داره میره برو بیمارستان، راستی یادت نره سوره انشقاق خیلی کمک می کنه زایمان خوبی داشته باشی، راستی موقع زایمانت برا منم خیلی دعا کن مشکلات خودم و خانوادم حل بشن