2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 45 پست
آره خدایی بعضباشون خیلی ردرفتاری میکنن من خودم دانشجوام وقتی توی اون محیط رفتار بد بعضی ماماهارو با ...

من رفتم دهانه رحمم نیم سانت بود

بردنم اتاق زایمان انقد معاینه کرد دستکاری کرد ک سه ساعت بعدزایمان کردم

اره توپ دارن سعی میکنم ورزش کنم اونجا

افرین همین الان با توپ ورزش کن روش قر بده و بپر بپر کن عااالیه

هم باعث میشه سر بچه بیاد پایین هم دهانه رحمت باز بشه حتما تا بری بیمازستان باهاش ورزش کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی معاینه میکردن خودشون کم بودن دانشجوها هم هی میومدن معاینه دکتره با خودش گف موش آزمایشگاهی ...

ازون مریض بداخلاقا بودیا😂بخدا دانشجوها بهترن بیشتر هوای مریضو دارن اون معاینه ها هم بدردت میخوردع

ازون مریض بداخلاقا بودیا😂بخدا دانشجوها بهترن بیشتر هوای مریضو دارن اون معاینه ها هم بدردت میخوردع

اره خدایی دانشجوها مهربون بودن 

ولی دکتره بداخلاق بود

من داشتم از درد میمردم بعد سرم داد میزد میگف وای چقد ناله میکنی مگه میخای زایمان کنی خبری نیس دهانه رحمت بسته س

حالا منم داشتم از درد میمردم :/