دخترم میگه به بودجه بندی قلم چی نرسیدم شرایط خونه ساکن نیست و کلا کم آورده در حالیکه سالهای قبل نمراتش عالی بود تیزهوشان درس میخونه و امسال مدرسه نمیره مگه برای امتخاناتش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مث دختر شما امسال کنکور دارم و تیز هوشان درس میخونم ولی وضعیتم خیلی بدتره هر روز باید مدرسه برم و تو خونه هم همش عروسیه و تازه از مهر درس خوندن و شروع کردم و کلییی از بودجه عقبم
فقط حمایتش کنین بچه ها تو این شرایط بهونه گیر میشن تقصیری ندارن فشار روشون زیاده صبرتونو ببرین بالا ترازم کم اورد بگین اشکال نداره مهم اینه کنکور رو اماده بشی و از ازمونا یاد بگیری زیاد هم درمورد درس اگه خودش تمایل نداره حرف نزنین چون به کد کافی از مشاور و کانالا اطلاعات میگیرن شما روحیشو اوکی کنین
فشار و استرسی اگه خودت داریو کنترل کن و به بچه ت منتقل نکن
طوری روحیه بده که ناامید نشه ودر ضمن بی خیالم نباشه و حواشی کنار درسش وجود نداشته باشه ، گوشی دست گرفتن شم مدیریت کن
شرایطو در حد توان فراهم کن ، کار اصلی ولی برعهده خودشه
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .