2777
2789
عنوان

پسره بهم اعتراف کرد گفت بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 29 پست
۲۲ سالمه دارم دوباره کنکور میدمهم اون و هم مندیشب گفت حالم از خودم بهم میخوره دلم براش سوخت بمیرم بر ...

منم 20 سالمه اون 25 سالشه

وای فک کن بشینید بخونید جفتتون ی رشته و دانشگاه قبول بشیددد ((:

منم 20 سالمه اون 25 سالشهوای فک کن بشینید بخونید جفتتون ی رشته و دانشگاه قبول بشیددد ((:

میگه میخوام دانشگاه رو بزنم شهر شما

ولی سیسی من نشخوار فکری دارم نمیتونم هم یه نفرو دوست داشته باسم و هم درس بخونم

۲ سال پیش من عاشق یه دانشجو پزشکی مجازی شدم برام درس عبرت شد. اصلا تمرکز نداشتم رو درسام. گذاشت رفت ترکم کرد. هر چند این پسره صد برابر ارزشش بیشتر از اونه ولی خو من استرس کنکور دارم خیلی موقعیتم حساسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون این حرفها را میزنن اما واقعیت یه چیزی دیگه وقتی به خواسته شون برسه ولت میکنن به فکر خودت و آین ...

اره واقعااا واقعیتش یکی از دلیلایی ک نمیخوام برم تو رابطه همینه
از وابسته شدن میترسم (:

نمیخواست بهم بگه دوستت دارمتقصیر من بود ازش حرف کشیدمگفت میخواستم بزارم واسه بعد کنکورمن گند زدمگفت ...

وای عب نداره همسنیدد دیگه حالا ماه زیاد مهم نباشه🤣
ولی خب الان درگیر رابطه نشید همچیو بزارید واسه بعد کنکور

وای عب نداره همسنیدد دیگه حالا ماه زیاد مهم نباشه🤣ولی خب الان درگیر رابطه نشید همچیو بزارید واسه بع ...

نه اصلاااا

ولی میترسم ذهنم درگیرشه

ولی بهش گفتم دوستش ندارم مجبور شدم🥲فعلا چیز قطعی بهش نگفتم.ولی من خیلی میترسمممم اگه به کنکورم آسیب بخوره خودکشی میکنم

میگه میخوام دانشگاه رو بزنم شهر شماولی سیسی من نشخوار فکری دارم نمیتونم هم یه نفرو دوست داشته باسم و ...

منو تو الان تو مرحله ی مهم و سرنوشت سازی از زندگیمون هستیم  نباید با این چیزا خرابش کنیم این هر چقد ارزش داشته باشه از درست بیشتر ارزش نداره (:

نه اصلااااولی میترسم ذهنم درگیرشهولی بهش گفتم دوستش ندارم مجبور شدم🥲فعلا چیز قطعی بهش نگفتم.ولی من ...

منم همینطور امروز باید برم بهش بگم تمومش کنیمم ((:

منو تو الان تو مرحله ی مهم و سرنوشت سازی از زندگیمون هستیم نباید با این چیزا خرابش کنیم این هر چقد ...

نه ارزش نداره من دیگه اکانتشو پاکیدم گفتم برو درستو بخون

خدارو شکر شمارممم قبلا بهش ندادم

نمیدونم آینده چی میشه ولی امیدوارم در طول مسیر ذهنمو درگیر نکنه.

تو هم بهش بگو بزار واسه بعد کنکور

یادت باشه طرف کمکت هم کنه تو وابسته میشی. من این مسیرو یه بار قبلا رفتم....

نه ارزش نداره من دیگه اکانتشو پاکیدم گفتم برو درستو بخونخدارو شکر شمارممم قبلا بهش ندادمنمیدونم آیند ...

خیلی کار خوبی کردی (:
اره دقیقا از وابستگی میترسم
روزی ک وابستش بشم دیگ درسو مرسو همچی تموم 

دقیقا . شاید داره این طوری مخ استارترو می زنه

شک نکنننن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو