نسلیهانن مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 355 عنوان زایمان طبیعی 966 بازدید | 45 پست از ظهر درد دارم خفیف رفتم بیمارستان معاینه کردن گفتن ۳سانتی برو دردات زیاد شد بیا احتمالا هم تا صبح دردات شروع بشه. استرس دارم میترسم کیا مثل من بودن؟ 1400/12/03 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،جوجه،ها عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2502 استرس واسه چی؟بالاخره که باید یه روزی بارت رو زمین میذاشتی😉چشم بهم بزنی نی نیت تو بغلته انشاالله
۷۱hidden عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 2451 عزیزم دعاهایی که باعث راحتی زایمان میشه را بخون و سوره حجرات انشاالله به سلامتی گلم برای منم دعا کن یادت نره از خدا بخواه بچه منم سالم بمونه
نسلیهانن مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 355 استرس واسه چی؟بالاخره که باید یه روزی بارت رو زمین میذاشتی😉چشم بهم بزنی نی نیت تو بغلته انشاالله نمیدونم دلشوره میگیرم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 استرس چی عزیزم مطمئن باش به لطف خدا زایمانت انشاءالله راحتهسعی کن ورزش کنی تا زوتر فول شیدوش اب گرم هم خیلی خوبهسوره انشقاق رو زیاد بخون برای تسهیل زایمان خوبه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نسلیهانن مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 355 عزیزم دعاهایی که باعث راحتی زایمان میشه را بخون و سوره حجرات انشاالله به سلامتی گلم برای منم دعا کن ... خیلی ممنون چشم
مامان،جوجه،ها عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2502 دیگه نرو بیمارستان تا دردات شدید بشن.در حد سه چهار دقیقه یه بارمن فاصله دردام یک دقیقه شده بود که رفتم،تو ماشین یکم از کیسه آبم داشت میزد بیرون🤭
نسلیهانن مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 355 استرس چی عزیزم مطمئن باش به لطف خدا زایمانت انشاءالله راحته سعی کن ورزش کنی تا زوتر فول شی دوش اب ... مرسیی خانومی ولی هرچی حساب میکنم دردام منظم نیست
بانوی_سرباز عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 829 خانمی وقتی درد میکشی داد نزن اگه داد نزنیو درداتو بدی تو خودت زود به دنیا میاد ان شااللهاینو مامانم بهم گفت وقتی که داشتم درد میکشیدم دکترم گفت فردا زایمان میکنی ولی من داد نزدمو تحمل کردم همون شب بچه بدنیا اومد ان شاالله به سلامتی چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 مرسیی خانومی ولی هرچی حساب میکنم دردام منظم نیست 😊😊گلم درکت میکنم منم دقیقا مثل شما بودم و دردهای کم و نامنطم داشتم با انقباصهای نامنظموقتی کیسه ابم پاره شد اون درهای منظم و زیاد سراغم اومد اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دالتون۲ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 9592 اوو جا داری تا ده سانت پس چرا من رفتم گف نیم سانت بازه بستری کردن بردن اتاق زایمان :/ سه ساعت بعدشم زایمان کردم
بردر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 1690 با هر دردی که زایمان نمیکنی باید پرداخت منظم بشن مثلاً یه دقیقه درد باز یه دقیقه آرومی هر موقع حس کردی پرداخت منظم شده بدون وقتش رسیده.ذکر بگو زیر لب و آروم باش عزیزم. آن شاالله به سلامتی فارغ میشی .
نسلیهانن مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 355 دیگه نرو بیمارستان تا دردات شدید بشن.در حد سه چهار دقیقه یه بار من فاصله دردام یک دقیقه شده ب ... چه صبری داشتی😃. منم سعی میکنم دیر برم بیمارستان تا کمتر اذییت بشم. دردا هر پنج دیقه یبار که میگیره چند ثانیه طول میکشه؟