2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

964 بازدید | 45 پست

از ظهر درد دارم خفیف رفتم بیمارستان معاینه کردن گفتن ۳سانتی برو دردات زیاد شد بیا احتمالا هم تا صبح دردات شروع بشه. استرس دارم میترسم کیا مثل من بودن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس چی عزیزم مطمئن باش به لطف خدا زایمانت انشاءالله راحته

سعی کن ورزش کنی تا زوتر فول شی

دوش اب گرم هم خیلی خوبه

سوره انشقاق رو زیاد بخون برای تسهیل زایمان خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خانمی وقتی درد میکشی داد نزن 

اگه داد نزنیو درداتو بدی تو خودت زود به دنیا میاد ان شاالله

اینو مامانم بهم گفت وقتی که داشتم درد میکشیدم 

دکترم گفت فردا زایمان میکنی ولی من داد نزدمو تحمل کردم همون شب بچه بدنیا اومد 

ان شاالله به سلامتی

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞
مرسیی خانومی ولی هرچی حساب میکنم دردام منظم نیست

😊😊گلم درکت میکنم منم دقیقا مثل شما بودم و دردهای کم و نامنطم داشتم با انقباصهای نامنظم

وقتی کیسه ابم پاره شد اون درهای منظم و زیاد سراغم اومد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

با هر دردی که زایمان نمیکنی باید پرداخت منظم بشن مثلاً یه دقیقه درد باز یه دقیقه آرومی هر موقع حس کردی پرداخت منظم شده بدون وقتش رسیده.

ذکر بگو زیر لب و آروم باش عزیزم. آن شاالله به سلامتی فارغ میشی .

دیگه نرو بیمارستان تا دردات شدید بشن.در حد سه چهار دقیقه یه بار من فاصله دردام  یک دقیقه شده ب ...

چه صبری داشتی😃. منم سعی میکنم دیر برم بیمارستان تا کمتر اذییت بشم. دردا هر پنج دیقه یبار که میگیره چند ثانیه طول میکشه؟