2777
2789
عنوان

نی‌نی یار سوال دارم ی لحظه بیا

135 بازدید | 7 پست

من به خاطر ی سری مشکلات شخصی مجبورم فردا سیم کارتم رو بسوزونم و ی سیم کارت جدید بگیرم ولی با همین شماره که الان عضو سایت هستم . و باید بندازم روی ی گوشی دیگه 

اگه خواستم بیام باید دوباره رمز عبور قبلی رو بزنم ؟ یا مثل الان که خیلی راحت میام توی ورود کاربر و ورود رو میزنم و میام داخل سایت ؟ 

ممنون میشم جواب بدید 

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج‍ 

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔
نی نی یار نیستما  ولی نا وقتی رمز عبور یادت باشه و اونو وارد کنی میتونی بیای به سیمکارت ربطی ن ...

الان من یادم نیست ینی دیگه نمیتونم بیام سایت ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام باید همین شماره ای که عضوین بزنین با رمز

تو گوشی جدید که ثبت نیست اینجا چون رمزو زدین همیشه بدون زدن رمز میایین ولی گوشی جدید باید رمز رو بزنین اگر یادتون نیست که دیگه نمیشه کاری کرد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چرا یادت نیست ؟ برو تو پروفایل قسمت اطلاعت کاربری رمز عبور و عوض کن و یادت نره دیکه 

اون جا که باید رمز کاربری رو عوض کنم کجاس ؟؟ میشه با ایسکیرین شات بهم لطف کنی بگی عزیزم ؟ 

سلام باید همین شماره ای که عضوین بزنین با رمز تو گوشی جدید که ثبت نیست اینجا چون رمزو زدین همیشه بد ...

سلام گلم خسته نباشی 

باشه عزیزم ممنون ی کاربر تو همین تاپیک گفت میتونم رمز کاربری رو عوض کنم ! درسته ؟ 

اون جا که باید رمز کاربری رو عوض کنم کجاس ؟؟ میشه با ایسکیرین شات بهم لطف کنی بگی عزیزم ؟ 

شرمنده رفتم چک کردم برات عکس بدم دیدم اشتباه کفتم 

باید رمز یادت یاشه یا موقع ورود بزنی فراموش رمز شماره موبایل و بزنی اس ام اس جدید از طرف سایت میاد که وارد سایت میشی و رمز جدید میسازی

اگه سیمکارت در دسترس نیست و رمزم فراموش کردین دیگع راهی نیست

شاد هستم  بامشاد 😐 
شرمنده رفتم چک کردم برات عکس بدم دیدم اشتباه کفتم  باید رمز یادت یاشه یا موقع ورود بزنی فراموش ...

😪😪😪

ممنون