خیلی ها تو سایت گفتن که همدانی ها خیلی خسیسن خیلی سردن بد اخلاقن مردم خوبی نیستن
یعنی چی اخه من خودم همدانی ام اصلا اینطور نیست فقط نمیخوام از شهر خودم دفاع کنم همه جا ادم خوب و بد هس یعنی چی واقعا
متاسفم واسه بعضی از ادم هایی که در مورد چیز هایی که نمیدونن اینطور حرف میزنن..😒
شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔 همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗 و بعد اوج بگیر...✨🎃
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
یه مدت دور افتاده بود اینجا بد اصفهانی ها رو میگفتن
به دل نگیر چند وقت یه بار یه جی اینجا مد میشه بعدم از دور میوفته
دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤ هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/ بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔 همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗 و بعد اوج بگیر...✨🎃