2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقدر نژاد پرستن؟😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 57 پست
یکم خسیسن ولی اتفاقا خوش اخلاق و مهربونن

ن اصلنم خسیس نیستن🙄

شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔                        همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی                                                                                               هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗                                                                                             و بعد اوج بگیر...✨🎃                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم ما  اصفهانیه . خودش اعتراف می‌کنه اصفهانی ها خسیسن 🤦🏻‍♀️😄

عررر😂😂😂😂😂😂💔

شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔                        همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی                                                                                               هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗                                                                                             و بعد اوج بگیر...✨🎃                            
من نامزدم اصفهانیه  تا الان هیچ خساستی ندیدم

من فقط یه بار رفتم اصفهان شاید با نه یا ده نفرادم برخورد کاری داشتم هیچکدوم هیچکدوم خسیس نبودند بسیار هم بزرگواروبا شعور بودند 

عررر😂😂😂😂😂😂💔

من دوستم تعریف می‌کنه اومده بودن همدان 

خونه ای که اجاره کرده بودن طبقه پایین همدانی بودن بعد هر روز از باغشون براشون میوه می آوردن 

هیچ وقت نشنیدم بگن همدان خسیس هستن 

البته خودم هیچ وقت نیومدم همدان 

من نمیگم خسیس ، خودش که شهر مادریش هست اینو میگه 

خودت اهل کجاایی

من فقط یه بار رفتم اصفهان شاید با نه یا ده نفرادم برخورد کاری داشتم هیچکدوم هیچکدوم خسیس نبودند بسیا ...

من اولینبار که با یه اصفهانی برخورد داشتم 

تقریبا پنج سال پیش بود 

از اشناهای فامیلمون بودن 

ما رفتیم اونجا مسافرت و یه بسته قرار بود بدیم بهشون

انقدر خوب بودن این خانواده و ابدا خسیس نبودن و ب مهمون‌خوب میرسیدن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///