خیلی ها تو سایت گفتن که همدانی ها خیلی خسیسن خیلی سردن بد اخلاقن مردم خوبی نیستن
یعنی چی اخه من خودم همدانی ام اصلا اینطور نیست فقط نمیخوام از شهر خودم دفاع کنم همه جا ادم خوب و بد هس یعنی چی واقعا
متاسفم واسه بعضی از ادم هایی که در مورد چیز هایی که نمیدونن اینطور حرف میزنن..😒
شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔 همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗 و بعد اوج بگیر...✨🎃
شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔 همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗 و بعد اوج بگیر...✨🎃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!