2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقدر نژاد پرستن؟😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اهمیت داره بقیه چی میگن؟؟

نمد دست خدم نی😐

شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔                        همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی                                                                                               هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗                                                                                             و بعد اوج بگیر...✨🎃                            

من به خاطر شغل همسرم شهرای مختلف رفتم همه جا خوب و بد داره نمیشه بگی همه آدمای یه شهر خوبن یا بدن یا خسیسن اصلا اینطوری نیست مثلا شهر خودم معمولا جا افتاده میگن مهمان نواز و دست ودل بازن ولی من خسیسایی توش دیدم که رو دست نداشتن هیچ جا پس نمیشه نظر کلی داد ما الان تو خوزستان هستیم خب اکثرا تعریف میکنن از آدمای اینجا منم نمیگم بدن خوبن و خونگرم هستن ولی تا حالا یکی دو نفر به تورمون خورده که یکیشون ۳ سال پیش به اسم بیعانه اجاره ۱۰ میلیون تیغمون زد و کلا در رفت و نتونستیم پیداش کنیم یکی هم همین امسال میخواست سرمون کلاه بزاره که خوشبختانه فقط خدا کمک کرد و نشد

این نیز بگذرد...                                   
من نامزدم اصفهانیه  تا الان هیچ خساستی ندیدم

همین دیگ دوتا ادم از یه شهر میبینن میگن فلان جایی ها فلانن

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
ناراحت نباش اونا نیومدن زنجان ببینن خسیس کیه به شماتهمت میزنن    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابا خسیس تو همه شهرا هست اتفاقااون شهرایی که معروفن به دست و دلبازی بیشتر خسیس دارن

این نیز بگذرد...                                   
نه همه دنیا هست مثلا به اسکاتلندیا هم میگن خسیس

نمیدونم نشنیدم

ولی کلا اشتباهه این تفکر 

ادم خسیس همه جا پیدا میشه ربطی ب شهر و قومیت نداره

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///