خیلی ها تو سایت گفتن که همدانی ها خیلی خسیسن خیلی سردن بد اخلاقن مردم خوبی نیستن
یعنی چی اخه من خودم همدانی ام اصلا اینطور نیست فقط نمیخوام از شهر خودم دفاع کنم همه جا ادم خوب و بد هس یعنی چی واقعا
متاسفم واسه بعضی از ادم هایی که در مورد چیز هایی که نمیدونن اینطور حرف میزنن..😒
شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔 همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗 و بعد اوج بگیر...✨🎃
بخاطر اینکه با بعضی از آدمای اون شهر درارتباط بودن که اون ویژگی هارو داشته ،الان خود من ترکم چقد از ترکا بد میگن ، ولی شوهرم همدانی بود بشدت بداخلاق بد دل و خانواده ش حرف درار ،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجور نیست واقعا فقط ایرانیا بهم یچیزیو نسبت میدن
دقیقا
شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔 همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗 و بعد اوج بگیر...✨🎃
اینجور نیست واقعا فقط ایرانیا بهم یچیزیو نسبت میدن
میدونم خودم یه رگم میره اونورا :)))))
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
شما نباید به خودت بگیری امکان داره با کسایی در ارتباط بودن که اون خصوصیات رو داشتن نمیشه به همه تعمی ...
شاید....😐
به اصفهانیا هم میگن خسیس شرط میبندم حتی یکبارم خونشون مهمونی نرفتن
وای اره😐😂