2777
2789
عنوان

کرم دور چشم‌ خوب برای زیر ۲۰سال

| مشاهده متن کامل بحث + 5564 بازدید | 42 پست
از چه سنی باید شروع کنم؟

حداقل ۳۰

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
از امروز یک شب در میون کرچک و بادام  هم عالیه هم به نسبت قیمت پایین تر وهمیشه در دسترس پیری ر ...

روغن کرچک دارم  ولی سنگینه روغنش بد نیست؟ میگن روغن برای دور چشم خوب نیست   شما نتیجه گرفتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیر 25 سال کرم دور چشم موجود نیست الان زود برای مصرف کرم دور چشم. برای تیرگی دور چشم از کانسیلر خوب استفاده کن و یک مرطوب کننده خوب بزن برای رطوبتش الان کرمهای لدورا هست که خیلی خوبه

Ich berge mich in deiner Hand
عزیزم زیر 25 سال کرم دور چشم موجود نیست الان زود برای مصرف کرم دور چشم. برای تیرگی دور چشم از کانسیل ...

ن کانسیلر چیه  بدتر میشه اصلا آرایش نمیکنم 

آبرسان شون خوبه به نظرت؟ لدورا گرونه

روغن کرچک دارم  ولی سنگینه روغنش بد نیست؟ میگن روغن برای دور چشم خوب نیست   شما نتیجه گرفت ...

سرچ کنید اطلاعات خوبی هست

من از دبیرستان به صورتم زدم و سنم الانم واقعا مشخص نیست

سرچ کنید اطلاعات خوبی هست من از دبیرستان به صورتم زدم و سنم الانم واقعا مشخص نیست

یعنی به کل صورت میزنید؟ موهای صورتتون ضخیم نمیشه؟

شب میزنید صبح میشورید؟ 

یعنی به کل صورت میزنید؟ موهای صورتتون ضخیم نمیشه؟ شب میزنید صبح میشورید؟ 

باپنبه خیلی اروم،بره توچشم میسوزه

من ازدواح کردم و هنو اصلاح نرفتم کل صورتم پرز هست

به غیر چونه و پشت لب که لیزر کردم

نیاز به شستن نیست جذب میشه

آخه بالشم چرب شه دوست ندارم بعد اذان صبح یا ظهر میزنم به ابروهام خرگوشک میزنم به مژه فندق

حواسم نبود 🤦🏻‍♀️ 

تغییری کرده؟ مژه هات پر شدن؟  در کل خوبه بخرم؟

حواسم نبود 🤦🏻‍♀️  تغییری کرده؟ مژه هات پر شدن؟  در کل خوبه بخرم؟

مژه های من درحد مژه ریمل زده هست

صورتم شکر خدا صاف و بدون لک

من راضی ام 

پیشنهاد کردم سرچ کن اطلاعات بگیر و بعد بخر

مژه های من درحد مژه ریمل زده هست صورتم شکر خدا صاف و بدون لک من راضی ام  پیشنهاد کردم سرچ کن ...

من آرایش کردم صورتمو خراب کردم جوشای زیر پوستی داره  اکستیشن کردم مژه هام‌ ریخت  کلا خودم خودمو داغون کردم 

باشه ممنون   فقط بگو که از روغن فندق نتیجه دیدی؟ نمیخوام الکی پول بدم بعد نتیجه نبینم