2777
2789
عنوان

کرم دور چشم‌ خوب برای زیر ۲۰سال

| مشاهده متن کامل بحث + 5574 بازدید | 42 پست
ن کانسیلر چیه  بدتر میشه اصلا آرایش نمیکنم  آبرسان شون خوبه به نظرت؟ لدورا گرونه

عزیزم من حدود 6 سال پیش محصولات شون استفاده میکردم اونموقع خیلی خوب بود ولی الان به اون کیفیت نیست.

الان خیلی سنت کمه .میتونی از عطاری کرم گیاهی بخری جواب میده. من سنم که کم بود روغن شترمرغ میزدم خیلی هم خوب بود راضی بودم

Ich berge mich in deiner Hand

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرچک و بادوم بگیر فندق برای پوست نشنیدم برای مو خوبه

اها باشه  تو نی نی سایت هم‌گفتن فندق مژه هارو پر میکنه  من کرچک و نارگیل میزنم خیلی بلند میکنه  من مژه هام ریخته میخوام در بیاد 

عزیزم من حدود 6 سال پیش محصولات شون استفاده میکردم اونموقع خیلی خوب بود ولی الان به اون کیفیت نیست. ...

میخوام یه کرم دم دستی بگیرم  چون پویتم خشکه آبرسانی کنه  پس چی خوبه؟ مای  کامان  مورینگا  اینا قیمتشون خوبه  الان که سوپکس میزنم  ولی خوشم‌ نمیاد 

روغن شتر مرغ خوبه؟ آبرسانی میکنه؟ اخه روغن ابنارو نمیشه هر روز زد که

نئودرم چی؟ خوبه

عزیزم اسمش رو نشنیدم. ولی این تصور رو نداشته باش که هر کرم خارجی گرون بگیری خوبه. من یک مدت روغن کنجد به پوستم میزدم خیلی خوب بود . عطاریها هم بعضی اوقات کرمهای خوبی دارن که طبیعی هم هست . الان جوان و زیبایی به خودت حس منفی نده اصلا. راستی ماساژ صحیح صورت و دور چشم رو تو اینترنت جستجو کن با یک مرطوب کننده انجام بده.

عزیزم اسمش رو نشنیدم. ولی این تصور رو نداشته باش که هر کرم خارجی گرون بگیری خوبه. من یک مدت روغن کنج ...

اتفاقا من اونقدر پول ندارم چیز گرون بگیرم نئودرم در حد ۲۰ ۳۰ تومنه   خلاصه که نمیشه به پوستم آبرسان نزنم  پوستم خشکه 

روغن کرچک هم میگن برای پوست خوبه

روغن کنجد رو که زدم بعدش باید صورتمو بشورم؟ 

اتفاقا من اونقدر پول ندارم چیز گرون بگیرم نئودرم در حد ۲۰ ۳۰ تومنه   خلاصه که نمیشه به پوستم آب ...

من پوستم خشکه شبها صورتمو پاک می کردم و یگساعت قبل از خواب میزدم تا جذب شه بعد صبح با آب میشستم

دوستان من خلاصه مینویسم امیدروارم به دردتون بخوره لطفا هیچ چیز به جز کرم دور چشم به پلک و زیر چشمتون نزنید .
زیر چشم یا خشکه یا پف داره و چروک یا تیرگی که همه رو میتونه با هم داشته باشه . 

بهترین سن شروع استفاده 20 تا 35 ساله

کرم و به صورت ضربه ای بزنید نمالیدش

چون کلاژن طبیعی اون ناحیه کم میشه اون ناحیه تیره و پف میکنه .

تیرگی به خاطر بزرگ شدن رگ هاس که کافئین باعث میشه رگ ها دوباره سفت بشن و تیرگی از بین بره یا کم بشه 

خلاصه خلاصه گفتم . 

خود من دور چشم سراوی استفاده میکنم . ایرانی و خارجی چندین برند استفاده کردم ولی سراوی تا اینجا از همه بهتر بوده 

اگه کرم خوب نباشه ممکنه بدتر کنه وضعیت زیر چشمو 

اگر خارجی میخرید مثل سراوی حتما از جای مطمئن بخرید چون فیک مثل نقل و نبات ریخته . 

قبلا از یکی دو تا پیخ خریدم فیک بودن مرجوع کردم 

الان از یه سایت میخرم یه دو سالی هست راضی ام 

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاره براتون 

ولی خودتون با عقل و منطق خودتون سبک سنگین کنید از هر جایی مطمئن بودین بخرید من بعد چند بار آزمون و خطا از اینا خریدم اکی بوده برند های دیگه خارجی هم دارن مثل کوزارکس اوردینری کلینیک و ...

امیدوارم تجربه ی من مفید بوده باشه