2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم دور چشم برای سنت مناسب نیست این کرم ها معمولا برای افراد مسن خوبه.    از ماسک های طبیعی مثل خیار و ماست و استفاده کن.    کپسول ویتامین A بگیر مایع داخلشو بزن دور چشمت.    

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
کرم دور چشم برای سنت مناسب نیست این کرم ها معمولا برای افراد مسن خوبه.    از ماسک های طبیع ...

اخه هم تیرس هم‌چروک افتاده  میخوام از الان بزنم پیشگیری کنم از این بدتر نشه  پیشنهادی نداری؟

کپسول ویتانی ای که میگن خوب نیست

کرم دور چشم نزنم؟ اخه میگن خوبه  آبرسان چی خوبه؟

دکتر بمن گفته بود بهترین چیز ابرسانه خوبه

پوست وقتی خشک و بی اب بشه چروک میشه

زیر ۲۰ سال دور چشم نزن

به اب رسان خوب بخر متناسب با نوع پوستت

سیاهی دور چشم هم با هیچ کرمی برطرف نمیشه

یا بخاطر گوشی و کم خوابی و بد خوابی که باید اصلاح کنی خوابت رو

یا بخاطر ارثی هست باید کربوکسی کنی زیر چشم رو

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اخه هم تیرس هم‌چروک افتاده  میخوام از الان بزنم پیشگیری کنم از این بدتر نشه  پیشنهادی ندار ...

کرم بزنی موقتی شاید‌ بهتر بشه اما بعدا روند تیرگی و چروک سرعت بیشتری میگیره

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
دکتر بمن گفته بود بهترین چیز ابرسانه خوبه پوست وقتی خشک و بی اب بشه چروک میشه زیر ۲۰ سال دور چشم ن ...

از چه سنی کرم دور چشم‌ میزنن؟  اخه یکی تو نی نی سایت مبگفت از دبیرستان کرم دور چشم میزده الان اصلا چروک نداره  میگه باید پیشگیری کنی  حالا آبرسان خوب سراغ داری بگو بخرم 

چی هست ؟