2777
2789
عنوان

یه سوال برام پیش اومده😁

117 بازدید | 14 پست

سوالم اینه که اندازه پا میشه از آرنج دست تا مچ دست حالا من با قد کوتاه وقتی سایز پام تقریبا میشه گفت بزرگه(گاهی اوقات هم 38 به پام میخوره هم 39 و40 «چون کفشا قالب های مختلف داره و با قالب های مختلف این سه تا سایز بهم میخوره) 

حالا سوال اصلی اینه که من با قد تقریبا کوتاه و سایز تقریبا بزرگ آیا من دستم درازه؟ 

اصلا قشنگ حال کنید یه طومار براتون واسه یه سوال ساده نوشتم😂😁

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 

میدونم سوالم مسخرس اما یکم بیکاری بهم فشار اورده 

ولی خب سوالم دیگه 

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 

هر کی یه مدله 

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی یه مدله 

میدونم ولی به نظرت دستم میشه گفت درازه؟ 

یا مثلا نمیدونی چجوری بشه جلوی رشد دست و پام رو بگیرم تا قدم بلند شه و اینا تناسب پیدا کنن

میدونم ولی به نظرت دستم میشه گفت درازه؟  یا مثلا نمیدونی چجوری بشه جلوی رشد دست و پام رو بگیرم ...

نه متاسفانه تخصص ندارم

مگ قدت چنده؟

الان دختر عموی من ۱۰ سال ازم کوچکتره ولی شماره پاش با من هماهنگه ۳۷ هستش😐

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
نه متاسفانه تخصص ندارم مگ قدت چنده؟ الان دختر عموی من ۱۰ سال ازم کوچکتره ولی شماره پاش با من هماهن ...

قدم 160 این حدودا 

قدم 160 این حدودا 

کوتاه نیستی و شماره پاهاتم نرماله 

من ۱۵۴ ام چی😐😅

کوتاه نیستی و شماره پاهاتم نرماله  من ۱۵۴ ام چی😐😅

منم حالا میگم که دقیق اندازه گیری نکردم ولی تو همون حدودام

ولی واقعا حس میکنم هم پام بزرگه و اینجوری یعنی دستمم درازه البته من یکم تپل هم هستم و یسیریا گفتن اگه لاغر کنی شاید یکم سایز پات کم بشه ولی من میگم اگه سایز پا همون اندازه آرنج تا ساق دسته پس سایز پامم کوچیک تر نمیشه😕

منم حالا میگم که دقیق اندازه گیری نکردم ولی تو همون حدودام ولی واقعا حس میکنم هم پام بزرگه و اینجور ...

اصن لاغری و تپلی به سایز پا ربطی نداره

اصن لاغری و تپلی به سایز پا ربطی نداره

نمیدونم 

امن از وقتی میگم مثلا دستم درازه که یادم یه خانومی عکس قدی داده بودن تو یه تاپیک بعد یه نفر میگفت دستت چقد درازه 

بعد من گفتم خب من با این قد اگه سایز پام انقد بزرگه و اندازه ارنج دست تا ساق دستمه پس یعنی دستمم خیلی درازه و بعد استایلم 

اصلا اعتماد به نفسم بعد این قضیه به فنا رفت

نمیدونم  امن از وقتی میگم مثلا دستم درازه که یادم یه خانومی عکس قدی داده بودن تو یه تاپیک بعد ...

اصن کم پیش میاد طرف به دست و پای ادم توجه کنه 

سر این چیزا اعتماد به نفستو از بین نبر ارزششو نداره

نه فک نکنم دستت دراز باشه😂مگه قدت چنده

ی دختر شمالی 😎😎عاشق دانشگاه❤چچیه خاخر پروفایله اشنی   خرمالوعه خرمالو  ندی تا الان خا الان هاریش قشنگ  چشه اتی باز هاکن👀👀👀👀👁👁👁هاریش😄😄🔗آرزو هامو مینویسم تا تک تک ک بهشون رسیدم اینجا علامت بزنم🔗۱صورتم خوب بشه ۲دانشگاه خوب قبول بشم ۳عروسی کنم ۴خونم ساخته بشه ۵کار بابام درست بشه ۶تمام مشکلات ریزو درشت حل بشن....🔇🔇🔇🔇🌱🌱ظهور اقا امام زمان🌱🌱🌱.🌺🌺خدایا گناهانم رو ببخش و توفیق بده تا بیام سمتت از دوباره🖇🖇🌺🌺🌺خدایا میشه یعنی ی روز بیام اینجا تاپیک بزنم از ارزوم ک بهش رسیدم😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺😔
نه فک نکنم دستت دراز باشه😂مگه قدت چنده

قدم تو حدودای همون 160 

من فقط یه راهی میخوام جلو رشد پامو دستمو کلا بگیرم یکم دیگه اگه قدم بلند شه حداقل 5 سانت متناسب میشه سایز پام و دستم  

ولی من قبل اینکه اون تاپیکم بخونم اصلا یه همچین فکری نداشتم

من فقط یه راهی میخوام جلو رشد پامو دستمو کلا بگیرم یکم دیگه اگه قدم بلند شه حداقل 5 سانت متناسب میشه ...

بعدش به فکر افتادم که اینجوری خیلی بد استایله و اصلا جالب نیست