یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا چی میشد من بندهات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیکتری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد
هروقت از خونشون پاشدین پی ام بده بهش ببین دلتنگته یانه
turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇 خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵
کار خاصی از دستت بر نمیاد فقط هرموقع دیدیش گرم برخورد کن مطمئن باش اگر اونم خوشش اومده باشه میاد جلو
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
كاري نميتوني بكني بايد صبر كني بلكه از طرف اون حركتي بشه
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕