2777
2789
عنوان

جدی جدی چیزی تو هوا پخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوست ندارم دو نفر شدن رو. من بودن رو دوست دارم

عزیزم تا زمانی که خودت احساس امادگی نکنی و بخاطر تنوع بخای وارد رابطه شی بیشتر ضربه میخوری پس بزار روی روال خودش پیش بره و درمورد اینکه میگی از روابط احساسی فراری هستی اگه تا چند سال دیدی خوب نشدی برو پیش روانشناس 

اما تا خودتو پیدا نکردی و امادگی نداشتی وارد رابطه نشو 

خیلی سروکله زدم باهاش ولی نمیشه انگیزه امم هم کلا داغونه حس رقابت طلبی هم ندارم

حس میکنی یه ریکاوری نیاز داری؟ 

میتونی یکم ریلکس کنی. دغدغشو نداشته باش زندگی معمولیتو کن ولی ارووم و ریلکس باش کم کم لذت و ارامشه رو بدست میاری

نه اتفاقا کلی دوست خوب مجازی و واقعی دارم باهاشون هم بیرون میرم ولی روزام تکراریه حتی دیگه بیرون رفت ...

شايد يه بحران موقتي باشه كه بگذره عزيرم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
بهش فکر کردم ولی رابطه احساسی رو برنمیتابم  بعید میدونم بتونم از کسی خوشم بیاد

من اینجا دوستای زیادی داشتم یکیش دچار دل مردگی و روزمرگی شده بود من بهش گفتم عشق عوضت می‌کنه و همینم شد یهو عاشق و ازدواج حتی کرد .اینقد عوض شده بود من خودم باورم نمیشد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
چرا تا یه چیزی میشه میگید شوهر اونم ازدواج بخاطر افسردگی؟ 🙄  ازدواج امادگی روحی روانی میخاد ا ...

نمیدونم

هیچ وقت تو زندگیم چیزی نبوده که بتونم هدف تلقیش کنم و بخوام بهش برسم

فقط درسمو دارم میخونم تا ببینم به کجا میرسم تهش

با دوستات برو بیرون شاید فکرت درگیره؟ افکار منفی ادمو بی حس میکنه امگار ک احساس نداری

نه اتفاقا این روزا کمتر به خودم سخت میگیرم منفی بافی میکنم 

حال بیرون رفتن باهاشون برام تهه کشیده

نمیدونم هیچ وقت تو زندگیم چیزی نبوده که بتونم هدف تلقیش کنم و بخوام بهش برسم فقط درسمو دارم میخونم ...

خب عزیزم این بی هدفیه خودتو باید پیدا کنی بنظرم جوری که میخای باشی نیستی یه هدف که بهت انگیزه بده باید پیدا کنی و براش تلاش کنی نزار عمرت تلف شه جوری باش که دوست داری 

اخه وقتی یکی هست کخ عاشقته و دنبالته کلا حس خوبیه. البنه که این موارد کم هستن شدیدن

عاشقانه خیلیییییییی خیلی هم عاشق باشه یک سال اول زندگی..... اونم بعدش میره قاطی نفهما،، تو همین نی نی سایت من خیلی وقتم نیست عضوم وتو هرمسئله ای همذنظر نمیدم چون تجربه بالایی ندارم ولی همین نی نی سایت از 200 تا تایپک شاید یک تاپیک فقط یک دونه بگه که شوهرش خوبه و عاشقه، هیچی هیشکی تنهایی و پدر و مادر نمیشن