2777
2789
عنوان

جدی جدی چیزی تو هوا پخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 50 پست
نه اتفاقا این روزا کمتر به خودم سخت میگیرم منفی بافی میکنم  حال بیرون رفتن باهاشون برام تهه کش ...

منم منفی بافم ولی شور و شوق دارم 

من منفی بافم بخاطر بعضی اتفاقات در گذشته 

مثلن فک میکنم اگ این اتفاق افتاد اینجوری رفتار میکنم😐 

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم این بی هدفیه خودتو باید پیدا کنی بنظرم جوری که میخای باشی نیستی یه هدف که بهت انگیزه بده با ...

هیچ جوره نمیتونم خودمو پیدا کنم ببینم چی میخوام

به استعدادام هم علاقه ای ندارم

عاشقانه خیلیییییییی خیلی هم عاشق باشه یک سال اول زندگی..... اونم بعدش میره قاطی نفهما،، تو همین نی ن ...

خودمم همین حس رو دارم

نیمتونم عشقی بدم به فردی جدید

هیچ وقت بلدش نبودم نمخیوام سر سررفتن حوصلم یکی دیگه رو هم داغون کنم

من اینجا دوستای زیادی داشتم یکیش دچار دل مردگی و روزمرگی شده بود من بهش گفتم عشق عوضت می‌کنه و همینم ...

عشق رو که نمیتونه واسه خوب شدن حالش بگرده پیدا کنه بعد به بگه من برم عاشق این شم شاید فرجی شد هر چیزی باید طبق روال خودش پیش بره برا ازدواج و عاشقی هم اول حالت باید خوب باشه که تو رابطه تاثیر بد نزاره بدونی واسه چی رفتی تو رابطه نه واسه تنوع و هیجان چون تنوع بعد از مدتی باز خسته کننده میشه

منم منفی بافم ولی شور و شوق دارم  من منفی بافم بخاطر بعضی اتفاقات در گذشته  مثلن فک میکن ...

عه عه نکن دختر

خواهر من 9 سالشه یه کوچولو برم تو فاز منفی بازی تشر میزنه که خواهر من حرف انرژی داره

حالا من بهت میگم خواهر من حرف انرژی داره

بیشتر محتاطی تا منفی باف

خودمم همین حس رو دارم نیمتونم عشقی بدم به فردی جدید هیچ وقت بلدش نبودم نمخیوام سر سررفتن حوصلم یکی ...

پس برو کلی تنقلات بخررررررر، یک فیلم توپ یا یک رمان خوب شرووووع کن پتو بپیچ دور خودت از دو روز دنیا لذتتتتت ببر 

عشق رو که نمیتونه واسه خوب شدن حالش بگرده پیدا کنه بعد به بگه من برم عاشق این شم شاید فرجی شد هر چیز ...

این مشکل روحی ندارع دچار روزمرگی شده .کسایی که مریض اعصاب هستن نباید هرگز چشمون دنبال کسی باشه چون خودشون همراه کسی بدبخت میکنن

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
امیدوارم همه روزام تکراریه دنبال ذره ای حس متفاوتم تو روزام

شاید مسخره بنظر بیاد ولی یه پیشنهادی دارم برات. 

با یه غریبه که هیچی از هم نمیدونید وقت بگذرون. دخترو پسرش فرقی نمیکنه. ولی این برات یه ماجرای جدید و هیجان انگیز میشه. من اینو امتحان کردم. اصلا هم برای شناختش تلاش نکن. میشه غریبه ی هیجان انگیز زندگیت💜امیدوارم روشم بدردت بخوره

هیچ جوره نمیتونم خودمو پیدا کنم ببینم چی میخوام به استعدادام هم علاقه ای ندارم

علاقه داری ولی اراده نداری اونم بخاطر بی انگیزگی پیش اومده تا خودت بلند نشی حالت خوب نمیشه برده ی افکارت نشو و بر خلافش عمل کن سخته ولی میشه تمرین میخاد

پس برو کلی تنقلات بخررررررر، یک فیلم توپ یا یک رمان خوب شرووووع کن پتو بپیچ دور خودت از دو روز دنیا ...

دورت بگردم

از خوردن تنقلات هم خوشم نمیاد 

فیلم و رمان و درس هم هر روز میبینم و میخونم 

افاقه نمیکنه

این مشکل روحی ندارع دچار روزمرگی شده .کسایی که مریض اعصاب هستن نباید هرگز چشمون دنبال کسی باشه چون خ ...

بی انگیزگی خودش یه نوع مشکل روحیه حتما نباید مریض روانی باشی این چیزا شروع افسردگیه باید خودشو نجات بده اول