2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیش می رفتم اصلااااااااااااااااااااا راضی نبودم
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
سلام عزیز دله من
من بهترین کلاسی که رفتم کانون زبان ایران بوده
البته من حدود 10 -15 سال پیش رفتم و تموم کردم دوره هاشو
و هرکی رو دیدم که کانون زبانی بوده کلا مشکل زبان نداشته
اخیرا سفیر هم رفتم ولی کانون سختگیر تر بودن و گرامر بیشتری داشت اون زمانها
الان فکر کنم کتاباش عوض شده
هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.
یه ایران استرالیا هست تو ونک شنیدم خوبه
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
نه ببین قبلا خوب بوده الان اصلا خوب نیست سیستمش قدیمی شده........
بد نیستم ماهی
خیلی وقته از زبان دورم ولی هولی از زبان ندارم و مشکلی هم باهاش ندارم
هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.