2777
2789
مینا میشه رفت ولی این استخرهای ما خیلی که حساب کتاب ندارن خدایی نکرده عفونت بگیری برای کیسه اب خطرناکه
هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علیک سلام خانم ماه بانو
ببخشید الان پستتون رو تو اون یکی تاپیک دیدم . ایشاللا که خوبین .
زبان تو کدوم شاخه میخواین ؟
اگه برای آیلتس میخواین آفرینش خیلی خوبه
اگه برای پایه و قواعد میخواین آریانپور خیلی خوبه ولی یکم سخت گیرند
برای مکالمه ی تجاری یا عم می هم جهاددانشگاهی خوبه

سلام ماه بانو جون...

منم نوشته های جناب ژرف رو تایید می کنم
"اگه برای آیلتس میخواین آفرینش خیلی خوبه
اگه برای پایه و قواعد میخواین آریانپور خیلی خوبه ولی یکم سخت گیرند
برای مکالمه ی تجاری یا عم می هم جهاددانشگاهی خوبه
"

به اضافه اینکه جهاد دانشگاهی یک کلاسی گذاشته به نام CLC که مخصوص کسانی هست که انگلیسی رو بلد هستن اما مکالمه روان ندارند یا موقع مکالمه هول می کنن... 50 جلسه کلاس هست که در دور روز هفته برگزار می شه اگه دوست داشتی اطلاعات بیشتری هم می تونم بدم...من خودم ILI رو تموم کردم البته 10 سال پیش و زبانم خوب بود کلاس های فن ترجمه جناب دکتر آموخته رو هم رفتم همینطور کلاس های مکالمه نیمه خصوصی خانمشون رو اما خوب موقع مکالمه پیش میومد که هول کنم و فراموش کنم... االان جلسه 20 کلاس CLC هستم... فعلا راضی هستم تا ببینم آخر کلاس پیشرفتم چطور می شه..
سلام ماه بانو جون... منم نوشته های جناب ژرف رو تایید می کنم "اگه برای آیلتس میخواین آفرینش خیلی خو ...

سلام ممنون بابت اطلاعات خوبتون یه سوالی داشتم من میخوام دوره مترجمی شرکت کنم برای ترجمه کتاب برای رزومه دانشگاهم بنظرتون دوره جهاد دانشگاهی خوبه یا جای دیگه ؟