2777
2789
عنوان

چرا قفل شد؟

946 بازدید | 112 پست

ینی چی چرا قفل شد؟من دروغ نمیگم حالم بده یه چیزایی  رو شاید جا انداختم و ب طور خلاصه گفتم ینی چی ک بعضیا میگید دروغ میگی فلان😭بخدا راسته همش راستتتتهههه 😭😭

ولی تروخدا تاپیک قبلی رو گزارش بزنید پاک بشه شاید آشنایی ببینه بدتر بشه همه چی 😭

قصدم فقد درد و دل بود ک بدتر نابودم کردید😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر تو چقدر ساده ای دلم کباب شد برات 

چند تا تاپیکت رو دیدم 

ازدواج با سن کم واقعا سخته

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
تاپیک‌ قبلم‌هست تروخدا رفتی بخونی گزارش بزن بزار پاک بشه میترسم آشنایی چیزی ببینه یه وقت شناسایی بشم ...

گزارش بزنیم لغو میشیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم داشتم میخوندم ک نظر بدم قفل شد

هیچی بهش التماس کردم بچم رو بده گفت نمیدم منم گفتم بخدا دوست دارم ول نمیکنم. مهریه ام رو می‌بخشم فقد بزار پیش بچم تو خونه بمونم بعد یکم فکر کردن قبول کرد 

هیچی بهش التماس کردم بچم رو بده گفت نمیدم منم گفتم بخدا دوست دارم ول نمیکنم. مهریه ام رو می‌بخشم فقد ...

عجب خانواده شوهرت و خانواده خودت چی گفتن؟؟؟؟

خواهر چقد بدشناسی خدا یه نگاهی به دلت بکنه به همه ثابت بشه که پاکی

خدایی بدشناس تر از تو ندیدم

فقط خدا خودش کمکت کنه

انشالله یه روزی همه پشیمون بشن از زودقضاوت کردنت

خب بقیشو بگو شب تا صبح خونت بودی با شوهرت آشتی کردی آرومتر نشده بود

اروم شده بود.پیش هم بودیم.ولی باز تحمل نداشت فکر میکرد بهش بدی کردم گفت نمیتونم گفت مهریه ات رو ببخش بمون پیش بچت با منم کاری نداشته باش میرم زن میگیرم حتی همون رو هم قبول کردم 😭😭اومدم عقد نامه بگیرم برم محضر تا مهریه رو ببخشم برم پیش بچم فقد ولی شوهرم روبیرون کردن منم انداختن تو خونه 😭😭چقدر خودم رو زدم در و دیوار تا بزاارن برم.اینم بگم قبلش داداشم رفته بود سراغ داداش شوهرم باهم دا‌عوا کردن داداشم رو چاقو زده