2777
2789
عنوان

چرا قفل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 112 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سنم از تو دو سال کمتره نمیتونم نصحیت کنم ولی میدونم چقدر شرایط سختی رو داری الان....من نمیخام نه قضاوت کنم نه سرزنشت.... آدم ممکن الخطاست.... ی چیزاییو میخاستم بگم ولی با خودم گفتم اگه بهت بگم ممکنه حالت بدتر از اینی که هست بشه.... امیدوارم شوهرت بهت ی شانس دیگه بده و زندگیت رو به راه شه ولی بعدش برین مشاوره 

.. 

بنظرم دور دوستات خط بکش خیلی‌هاشون میخان زندگیت خراب کنن.... بردار شوهرتم بلاک کن ع همه جا فقط بچسب به شوهرت.... جواب هیچ مردی جز شوهرت رو نده.... 

اگه خدایی نکرده طلاق هم بگیری میتونی واسه زندگی و ازدواج بعدیت بهتر تصمیم‌ بگیری امیدوارم این موضوع درس عبرت شده باشه برات ❤️🥰

میدونم پشیموني اشتباه کردی اینقد خودتو سرزنش نکن عزیزم این روزای بدت هم میگذره پیغمبر نیسی خطا نکنی مطمنم شوهرتم خطا داشته تا حالا... 

دور از چشم شوهرت کاریو انجام نده ازش چیزیو مخفی نکن حس حسادتشو تحریک نکن 🙂

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
عجب خانواده شوهرت و خانواده خودت چی گفتن؟؟؟؟ خواهر چقد بدشناسی خدا یه نگاهی به دلت بکنه به همه ثابت ...

بخدا بدشانسم‌.بخدا شوهرم. و خیلی دوست قصد من خیانت به اون نبوده اونم با کسی ک سرش ب تنش نمی ارزه😭😭😔

عزیزم من سنم از تو دو سال کمتره نمیتونم نصحیت کنم ولی میدونم چقدر شرایط سختی رو داری الان....من نمیخ ...

مرسی گلم آرومم‌کردی با حرفات.😭😔😔😭دعا کن برام تروخدا

اسی حالا که قبول کرده و بچه داری و زندگیتو دوس داری از این بچه بازی ها دست بردار 

دیگه یه مدت کامل بچسب به زندگیت از گوشی و... فاصله بگیر شوهرت دیگه شک به دلش افتاده به هر نحوی دنباله آتو گرفتن 

هر مردی جز  بابات بهت ززد یا اس داد به هیچ عنوان جواب نده تا شوهرت کنارت باشه ببینه 

مهریتم نبخش کم کم که بهش ثابت بشه بهتر میشه

بخدا بدشانسم‌.بخدا شوهرم. و خیلی دوست قصد من خیانت به اون نبوده اونم با کسی ک سرش ب تنش نمی ارزه😭😭 ...

میدونم یعنی باورکن وقتی تاپیکتو خوندم کامنتاتو خوندم فهمیدم خیلی بدشناسی و خیلیم بخاطر بچگیت کم عقلی کردی

انشالله یه روری اینا به همه ثابت میشه🤲🏻🤲🏻

کی شوهرت رو بیرون کرد؟؟؟؟

عمو هام.بهم‌گفتن خر نشو مهریه ات رو ببخشی پرتت می‌کنه بیرون من باز میگفتم ن می‌خوام برم خونه ام 😭😭

اینم بگم عمو هام پشتم‌نبودن و بهم گفتن اشتباه کردی ولی داداشم پشتم بود 😭😭همش ۱۷سالشع قربونش برم 😭😭

خانواده شوهرم هم گفتن ما پسر خودمون رو میشناسیم چه توصیه تقصیر تو نیست 😭

مرسی گلم آرومم‌کردی با حرفات.😭😔😔😭دعا کن برام تروخدا

حتما دعا میکنم عزیزم غصه نخور خدا معجزه میکنه شاید دیدی درست شد همه چی.. 

اسی حالا که قبول کرده و بچه داری و زندگیتو دوس داری از این بچه بازی ها دست بردار  دیگه یه مدت ...

شوهرم نمی‌خواد ک میگ طلاق فقد.بهش گفتم من نمیخوام بدون تو و بچم نمیتونم.بهش گفتم مهریه ام رو می‌بخشم بزار بمونم بعد چن ساعت قبول کرد 😭😭

عزیزم اشتباه کردی اما انگار شوهرت هم دنبال بهونه بوده وچقدر برادر شوهرت بی وجدان بوده که با شوهرت همکاری کرده

شوهرت چند سالشه ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

منی که 16 سالمه عمرا همچین کاری کنم 

البته قضاوت کار خداس ما پشت گوشی زندگی اسیو ندیدیم بلکه فقط بخشی از زندگیش دیدیم اونم به صورت مجازی.... خواستم بگم با چشایی که نقص دید داره نمیشه قضاوت کرد 

اگ یادت باشه اون تاپیک به کاربرا اینا رو گفتم 👆🏻👆🏻👆🏻