2777
2789
عنوان

چرا قفل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 112 پست

اومدم اینجا عقد نامه بگیرم ک پرتش کردن بیرون بچمم گرفت برد.😭همه چیم تو ماشین مونده بود زنگ زدم بهش گفتم من در مورد مهریه فکر میکنم ولی تو وسایلم رو بده گوشیم رو هم بده بهم ک قبول کرد داد بهم.داداشک رفت گرفت ازش فردا هم میرم خونه مامانم.تهران

.یکم تنها بمونه شاید خودش فهمید 😔😔

ببین نمیتونی الان چیزیو ثابت کنی

فقط راز و نیاز بکن با خدا از خدا بخواه که همه چی روشن کنه

از خدابخواه ک همه متوجه قضاوت نادرستشون بشن

و توام انشالله مشکلاتت حل میشه

بچت بزرگ میشه اقا بالاسرت میشع کنارته

نمیدونم ایقد غم تو دلم گرفت بااین تاپیکت هرچقد میخوام حالتو خوب کنم انگار یه دنیاغم رو دلمه

از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست اما دردهن مرمو نه

به کسی توجه نکن

بلخره یه روزی حقیقت روشن میشه

یه روزی همه میفهممن و ازت عذرخواهی میکنن

به خداتوکل داشته باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین نمیتونی الان چیزیو ثابت کنی فقط راز و نیاز بکن با خدا از خدا بخواه که همه چی روشن کنه از خداب ...

بچم همش دوسال و نیمشه😭😭به نظرت چیکار کنم مهریه رو ببخشم برم پیشش؟ینی پرتم نمیکنه بیرون،😭

ته این چالش ها همین میشه دیگه آدم عاقل که اینکارو نمیکنه من هزار بارم ازاین چیزا برام بفرستن توجه نم ...

کاش منم عقل تو رو داشتم 😭سره هیچ و پوچ خراب شد زندگیم 

شوهرم نمی‌خواد ک میگ طلاق فقد.بهش گفتم من نمیخوام بدون تو و بچم نمیتونم.بهش گفتم مهریه ام رو می‌بخشم ...

مهریتو اصلا نبخش اینجوری راحت و با ابرو بردن بیشتر طلاقت میده میگه سر این کار مهریه ام بخشید

فقط یه بار دیگه رودر رو باهاش حرف بزن یه قرآن ببر بعد دست بزار روی قرآن قسم بخور بگو من کاری نکردم و حرفام دروغ نیس به جون بچمون و...فقط بچگی کردم نباید در باز میکردم که همونم قول میدم دیگه تکرار نشه و...اگه قبول میکنی بریم دنبال زندگیمون اگه قبولم نمیکنی من این آخرین باره دیگه حرفشم نمیزنم برو درخواست طلاق بده 

زندگی که اینجوری حرف شریک زندگیتو باور نداشته باشی شک توش باشه فایده نداره و....

یکم نترس خودتو محکم نشون بده طلاق نمیده هرچی بیشتر بترسی بیشتر دور برمیداره 

بچم همش دوسال و نیمشه😭😭به نظرت چیکار کنم مهریه رو ببخشم برم پیشش؟ینی پرتم نمیکنه بیرون،😭

مهریه ببخشی هی می‌کنتت بیرون راحت 😞 همه رو واسطه کن درست بری سر زندگی

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
خودت مقصری چالش چه کوفتیه  الآن هم آبروت رفته هم مهریتو باید ببخشی  زندگیتم احتمالا طلاق م ...

مهریه رو گفته اگه بچه رو میخوای ببخش بیا خونه پیشش بچتو بزرگ کن با منم کاری نداشته باش.گفته زن میگیرم و فلان ولی نمیکنه من مطمعنم 😭😭خیلی قشنگ میشناسمش