2777
2789

وضعیت مالی من نسبت به اونا ضعیفتره

هرسری میگن بیا بریم بیرون 

که من میرم ولی برفرض مثال اگه قرار باشه بیرون رفتنمون یه پارک ساده باشه اخرش ختم میشه به کافه یا حتی رستوران و...

هرسری واقعا همینه واصلا شرایط منو درک نمیکنن

یکیشون باباش ماهی ۲تومن میریزه براش

ولی من شرایطم فرق داره خرجمو از برادرم میگیرم

برادرمم خودش دوسال بیشتر از‌من بزرگتر نی با ماهی۶تومن حقوق مگه چقدر میخواد بهم بده

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بهتره قبل از بیرون رفتن مشخص بشه که قراره کجاها برید و تا چه ساعتی بیرون باشید اینطوری میتونی تصمیم بگیری که باهاشون بری یانه میتونی رک بهشون بگی این مسیله رو که اگه میخوان جای دیگه ای برن شما نمیتونی وقت بذاری 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اخه میدونی اونا هم نمیتونن که بخاطر شما هیچ جا نرن من خودم کافه و رستوران دوس دارم واقعا هر سری ...

منم نمیگم بخاطر من هیچ جا نرن 

برن ولی اصرار نکنن منم بیام

مثلا اگه نرم میگن تو هم خودتو میگیری وچرا نمیای و...

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

اگه هرچندماه یه باره

پولات رو جمع کن و چیز ارزون سفارش بده

اگرم هرماه چندبار هست 

از هرچندبارش یه بار برو

قطع رابطه نکن

اینطوری بدتر افسرده میشی

چندسالته 

نمیتونی خودت بری سرکار

اگه هرچندماه یه باره پولات رو جمع کن و چیز ارزون سفارش بده اگرم هرماه چندبار هست  از هرچندبا ...

هفته ای دوبار اینا حداقلشه

چرا سرکار میرم ماهی۱تومن فعلا ولی دیگه میخوام پس انداز کنم

اخه اصلا درکی ندارن اگرهم میرن رستکران حتما باید رستوران لاکچری باشه این سری ۳۵۰،تومن پول بی زبونو  دادم برای غذا که واقعا هم چیز خاصی نبود

هفته ای دوبار اینا حداقلشه چرا سرکار میرم ماهی۱تومن فعلا ولی دیگه میخوام پس انداز کنم اخه اصلا درک ...

وای هفته ای دوبار خیلیه🤕🤕

عاقبتی نداره این مدل گردشها

به قول خودت فقط پولت میره و از اهدافت میمونی

وای هفته ای دوبار خیلیه🤕🤕 عاقبتی نداره این مدل گردشها به قول خودت فقط پولت میره و از اهدافت میمو ...

اره همینه دقیقا

چمیدونم اونا بیکارن تو خونه