2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین ی لحظه

465 بازدید | 62 پست

همه میگن تست زیاد کار کنین فول شین خب وقتی ادم مثلن ریاصی بلد نبست تستارو چطوری تمرین کنه ن خدایی خیلی برام سواله وقتی ادم از تست هیچی بلد نیست چطوری حل کنه

ویدیو اموزشی هم مثلن من ی جاشو میفمم ی جاش نه نمیتونم ک بپرسم از کسی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

کتابایی و که خیلی خوب بلدی فقط بخون من ریاضی و اقتصاد و منطق و نمیزنم بقیرو خوندم وقتمو فقط رو بقیه گذاشتم 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلش اینه که شصت درصد از یه مبحثو یاد بگیری بعد بری سراغ تست اگ نتونستی حل کنی اشکال نداره کتاب باز کن با کتاب حل کن بازم نتونستی برو سراغ پاسخنامه با اون حل کن سوالو تسلطت به هشتاد که رسید حالا تست زماندار بزن بعد بررسیش کن در نهایت تسلطت میرسه به نود یا صد

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
خب اول باید بیس و پایه کارو بلد باشی بعد بری تست بزنی😐

من کتاب و کامل بلدم هرچی خم لازم بود خوندم اما تست بلد نیستم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

اصلش اینه که شصت درصد از یه مبحثو یاد بگیری بعد بری سراغ تست اگ نتونستی حل کنی اشکال نداره کتاب باز ...

ببینید مشکل اینجاس ادم همه سوالات رو ک نمیفهمه از پاسخنامه

ببینید مشکل اینجاس ادم همه سوالات رو ک نکیفهمه از پاسخنامه

خب اینجا وقتیه که ادم میره سراغ درسنامه یا فیلم تو باید یه پیش زمینه از مبحث داشته باشی ک فیلم ببینی یا درسنامه بخونی اون سوال رو میگردی شبیهش رو تو درسنامه نگاه میکنی طرز حلشو یا تو فیلم اموزشی اون مبحث دنبالش میگردی نهایتش از کسی که به اون مبحث مسلطه اون سوالو میپرسی حالا یا معلمه یا همکلاسی یا یکی ک چند سال بزرگتره

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
خب اینجا وقتیه که ادم میره سراغ درسنامه یا فیلم تو باید یه پیش زمینه از مبحث داشته باشی ک فیلم ببینی ...

هیچکش درک نمیکنه بخدا ما مدرسه نمیریم اخه از کی بپرسم معلما بزور ج میدن دوستام هم بلد نیستن خودشون

هیچکش درک نمیکنه بخدا ما مدرسه نمیریم اخه از کی بپرسم معلما بزور ج میدن دوستام هم بلد نیستن خودشون

از دانشجوها بپرس اونا ک تازه کنکور دادن یعنی همین ۱۴۰۰ 

کلاس کنکور چرا نرفتی برای ریاضی رشتت چیه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

از من بپرس جیگرم درخواست دوستی بده پیج مشاور بفرستم خیلی خوبه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
کلاس کنکور چرا نرفتی برای ریاضی رشتت چیه

همه میگن کلاس کنکور خوب نیست تست بزن دلم میخاد با دستام بکشم همونایی ک میگن تست بزن اخه عوضی وقتی بلد نیستم چطوری تست بزنم 

وقتی از پاسخنامه و فیلم اموزشی هم نمیفهمم چطور تست بزنم 😔تجربیه رشتم

از من بپرس جیگرم درخواست دوستی بده پیج مشاور بفرستم خیلی خوبه

الان مشاور نمیاد ک باعث باهوشی من شه من از یکی مشاوزه گرفتم واس شیوه خوندن فایده نداش

همه میگن کلاس کنکور خوب نیست تست بزن دلم میخاد با دستام بکشم همونایی ک میگن تست بزن اخه عوضی وقتی بل ...

من کلاس کنکور میرم خیلی خوبه کی گفته خوب نیس 

باید بلد باشی بعد تست بزنی

من کلاس کنکور میرم خیلی خوبه کی گفته خوب نیس  باید بلد باشی بعد تست بزنی

بخدا مجازی هستیم کسی نی سوالامو ازش بپرسم معلما هم ببخشید ببخشید افتضاحح ینی همشون گوه هیچیی بلد نبیتن خداشاهده سوال بلد نبود حل کنه دبیر شیمی یکی بچهامون حلش کرد

بعد من کلا درسای محاسباتی از بچگی ضعیف بودم الان چیکارر کنم😔😔😔😔