2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 62 پست
همه میگن کلاس کنکور خوب نیست تست بزن دلم میخاد با دستام بکشم همونایی ک میگن تست بزن اخه عوضی وقتی بل ...

دیگ نه دراون حد اگ اساسی تو یه مبحثی مشکل داری خو برو کلاس من خودم یسری میحثا رو رفتم کلاس تست مهمه ولی نه دیگ درحدی ک کلاس نرو تست بزن :/

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
دیگ نه دراون حد اگ اساسی تو یه مبحثی مشکل داری خو برو کلاس من خودم یسری میحثا رو رفتم کلاس تست مهمه ...

شما چی قبول شدین ؟😔😔😔من نظرم اینه برا شیمی و فیزیک برم کلاس 

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چی قبول شدین ؟😔😔😔من نظرم اینه برا شیمی و فیزیک برم کلاس 

من پزشکی

ببین همه رو از سیر تا پیاز نرو کلاس ک الکی وقتتم بگیره مبحثایی که خیلی مشکل داری رو برو اره شیمی و فیزیکو منم مبحثی کلاس رفتم

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

منظورشون اینه وقتی قشنگ یاد گرفتی بری تست زیاد بزنی 

نفهمی الکی بخوای فقط بزنی عصاب ادم خورد میشه😐 

چرا نمی فهممی 

فیلم بزن عقب متوجه میشی دیگه 

یا اینکه تدریسش خوب نیس🙄 

فیلم اموزشی چی میبینی

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
بخدا مجازی هستیم کسی نی سوالامو ازش بپرسم معلما هم ببخشید ببخشید افتضاحح ینی همشون گوه هیچیی بلد نبی ...

میدونم گلم ببین اول باید ببینی کدوم درسو بلد نیستی بعد بری کلاس کنکور بهت کتاب مخصوصی میدن درسو یادت میدن بعد تست میزنی همه درسا نه مثلا دو سه کلاس درسی که رتبتو بالا میره

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
من پزشکی ببین همه رو از سیر تا پیاز نرو کلاس ک الکی وقتتم بگیره مبحثایی که خیلی مشکل داری رو برو ار ...

خوشبحالت🤕❤️❤️❤️

من همیشه ارزوم بود پزشکی بخونم،ولی نشد.

الان ۲۳ سالمه😔😔😔

خوشبحالت🤕❤️❤️❤️ من همیشه ارزوم بود پزشکی بخونم،ولی نشد. الان ۲۳ سالمه😔😔😔

دیر نیستا اگ بخوای میشه ماتو کلاسمون بیست و نه ساله داریم

من پزشکی ببین همه رو از سیر تا پیاز نرو کلاس ک الکی وقتتم بگیره مبحثایی که خیلی مشکل داری رو برو ار ...

بنظرت فقط یه سری افراد خاص میتونن پزشکی قبول بشن؟😑😑

من درسم خوب بود دبیرستان،ولی نشد بخونم.

الان اصن اعتمادبنفس ندارن،حس میکنم نمیتونم😔😔

منظورشون اینه وقتی قشنگ یاد گرفتی بری تست زیاد بزنی  نفهمی الکی بخوای فقط بزنی عصاب ادم خورد م ...

ن تدریسش خوبه میفهمم اما خب ی جاهایی سوال پیش میاد و همین باعث میسه کلا نفهمی چیشد مسئله کسی هم نی ازش بپرسم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بنظرت فقط یه سری افراد خاص میتونن پزشکی قبول بشن؟😑😑 من درسم خوب بود دبیرستان،ولی نشد بخونم. الان ...

نه بابا خود من جزو کسایی بودم که مثلا عمرا ازم پزشکی انتظار میرفت حداقلش اگ تلاشتو برا ارزوت بکنی حسرت نمیخوری

ن تدریسش خوبه میفهمم اما خب ی جاهایی سوال پیش میاد و همین باعث میسه کلا نفهمی چیشد مسئله کسی هم نی ا ...

دوستی کسی نیست بپرسی ازش ؟

خواستی من جواب میدم😅

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
میدونم گلم ببین اول باید ببینی کدوم درسو بلد نیستی بعد بری کلاس کنکور بهت کتاب مخصوصی میدن درسو یادت ...

خب زیست سایت الا عالیه نمیرم دیگ

شیمی هم اسون تره مهم تر هم هس پس شیمی مسرم

بین فیزیک ریاضی فیزیک اسون تره پس شد شیمی فیزیک

ولی خدایی برا ادمی ک هیچچچ استعدادی تو این درسا نداره خنگ هم هست چقد تاثیر داره😔یازدهمم وقتی هم ندارم دیگ عید هم اومد

تازه اینم بگم من هدفم اتاق عمله😔😔😔😔

جدی؟؟؟؟ چه مدت خوندی؟ چقد خوندی؟؟

یچیز دورو بر پونزده ماه اینا ساعتمم خیلی متغیر بود ولی بین شش تا هشت نه ساعت