2777
2789

سلام عزیزای دلم

میشه بگید چرا طلاق گرفتید و اینکه پشیمون نیستید؟  و اینکه چطور به خانوادتون اطلاع دادید

من دلم میخواد جدا بشم اما هربار میخوام به خانوادم بگم نمیتونم جلو خودمو میگیرم 

کمکم کنید 💔

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یکی از اعضای خانواده میمیره اولش همه شوکه هستن و کم کم میبینمی عادی میشه طلاق مرگ ازدواج ....همه چی عادی میشه .بمونی پیر بشی بخاطر اینکه چطور به بقیه بگی عاقلانه نی ست

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
چرا میخوای جدا بشی عزیزم ؟

دیگه عشقی تو این خونه نمونده. خیلی دست و پا زدم تلاش کردم فایده نداره 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

با سلام و ادب

اولا اگر بچه دارید خیلی ریزبینانه تر و از زوایای مختلفی قصایای طلاق رو بررسی کنید و بعد تصمیم نهایی رو بگیرید.دوما واقعا طلاق آخرین راه حل باقی مانده هستش و واقعا منفورترین حلال خداونده لذا اگر در زندگی مورد خیانت و یا دزدی و یا اعتیاد و از این موارد مشابه دارید ک واقعا به اصل و بنیان خانواده لطمه میزنه به گزینه طلاق فکر کنید .چون واقعا خود طلاق روح و روان انسان رو داغون میکنه .لذا واقعا بایستی دلیل منطقی و عقلایی و عرفی و محکمه پسندی پشت این جدایی باشه 

من طلاق گرفتم  کم و بیش از مشکلات باخبر بودن روز اخر خانواده همسر سابق گل کاشتن دیگه علنی شد ازم پرسیدن قصدت چیه منم گفتم طلاق 

توافقی تموم شد

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
وقتی یکی از اعضای خانواده میمیره اولش همه شوکه هستن و کم کم میبینمی عادی میشه طلاق مرگ ازدواج ....هم ...

میترسمم پشیمون بشم خیلی سردرگممـ. اصلا حال خوبی ندارم بلاتکلیفم

من طلاق گرفتم  کم و بیش از مشکلات باخبر بودن روز اخر خانواده همسر سابق گل کاشتن دیگه علنی شد از ...

خانواده من هیچییییی نمیدونن فکر میکنن ما خیلی خوشبختیم

بپرس

من مشاوره رفتم نامه از دفتر خدمات قضایی گرفتم دادمش وکیل کاراشو انجام داده رفته دادگاه حق طلاق هم دارم، میخام بدونم دیگه ازاینجا ب بعد چ مراحلی باس طی بشه و چقدر طول می کشه 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

من ده سال با اون زندگی کردم چهارسال آخرش خودم بودم و خودم تنها تنها با در و دیوار سر کردم اونم با خانوادش 

روز به روز:سردتر شد تا تموم شد

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

راستش میفهمم چی میگی اما گاهی اوقات میشه یه رابطه رو از نو ساخت ... با عشق ...

اگه همسرت آدم خوب و خانواده داری هست و هنوز هم میتونی ویژگی های مثبتی توش پیدا کنی به سادگی فکر جدایی رو نکن

راه و روشت رو تغییر بده و سعی کن با یه دید دیگه ای به زندگیت نگاه کنی 

من مشاوره رفتم نامه از دفتر خدمات قضایی گرفتم دادمش وکیل کاراشو انجام داده رفته دادگاه حق طلاق هم دا ...

هیچی منتطر باشین وقت محضر تعیین بشه

طلاق من دقیقا یک ماه شد با یک جلسه مشاوره ۵ آذر درخواست داد وکیلم ۵ دی صیغه طلاق خونده شد

میترسمم پشیمون بشم خیلی سردرگممـ. اصلا حال خوبی ندارم بلاتکلیفم

قبل از اینکه اقدام به جدایی کنی یه خورده بیشتر فکر کن 

کتاب های مفید زیادی هم هست که می‌تونه خیلی زیاد کمکت کنه توی زندگی

البته اگه خودت بخوای