2777
2789
عنوان

مهمون حبیب خداست

316 بازدید | 30 پست

سلام دوستان،یه مدت کاربریم دسته خواهرشوهرم بود استفاده میکرد،نیم ساعت پیش دایی شوهرم از شهرستان زنگ زد که حرکت کردن سمت تهران برای شب میرسن غصم گرفته بخدا از یه طرف مریضم سرفه میکنم،هرچی تو کارتم بود رفتم دارو خریدم چیزی نموند موندم چیکار کنم،وضعیت خونمون خوب نیست یخچال خالی موندم بخدا چیکارکنم درسته مهمون حبیب خداست،خدایا شرمندمون نکن....😔

چ جالب ک کاربریاتون دست همه😆

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سیم کارت نداره با وای فای همسایشون وصل میشه یه مدت میگفت حوصلم سرمیره منم کاربریمو دادم بیاد سای ...

دمت گرم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزم بلاخره نمیشه که خالی خالی باشید 

ساده پذیرایی کنید 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺