آریلا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 609 عنوان جدیدا حس میکنم بدون آرایش قشنگم 405 بازدید | 44 پست احساس بدی به آرایش پیدا کردم احساس میکنم بدون آرایش شیکه احساس میکنم اینجوری قشنگم اعتماد به نفسم بالا رفتهنظر شما چیست درباره این کسی که آرایش نمیکنه(عکس نداریم)فقط نظرتونو درمورد موضوع بگید نه من 1400/11/26 | 12:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bayaneh عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 2433 خب حتما اعتماد به نفست بیشتر شده یا پوستت صاف وخوشکل شدهمن پوستم صافه ولی پوست صورتم حالت زردی داره همیشه زیر چشامم تیرس براهمین همیشه کرم پودرو میزنم :( I'll have a hard days but let we just do it.
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11969 خیلی حس خوبیه 😍 منم ابروهام رو فیبروز کنم دیگه آرایش نمیکنم 😁 از یاد مبر وحشت آبانش را سرسامِ عمومی زمستانش را ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز از یاد مبر داغ جوانانش را
مامان_طلا_خانوم عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2911 منم اصلا آرایش نمیکنم صورتم رو هم دستکاری نکردم اصلا (به جز ابروهام که میکرو کردم و پشیمونم )خودمو اینجوری دوست دارم خیلی ساده برام مهم نیست دیگران چی فکر میکننمن شاید فقط یه ریمل بزنم آرایش پوست اصلا ندارم
آریلا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 609 خب حتما اعتماد به نفست بیشتر شده یا پوستت صاف وخوشکل شده من پوستم صافه ولی پوست صورتم حالت زردی دار ... اره این خوبه اونم چون میگی پوستت زرده درواقع میخوای برطرفش کنی در واقع همون بدون آرایش حساب میشه
nm99 عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 3310 منم شوهرم قسم میخوره میگه بدون ارایش خوشگلی ولی خودم قبول ندارم🙁البته بعضی روزا خوبه بعضی روزاارایش لازمپوستمم صافه فقط یکم زیرچشمام گوده
آریلا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 609 خیلی حس خوبیه 😍 منم ابروهام رو فیبروز کنم دیگه آرایش نمیکنم 😁 اره واقعا یه اتفاقایی برام افتاد که دگرگونم کرد
bayaneh عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 2433 خیلی حس خوبیه 😍 منم ابروهام رو فیبروز کنم دیگه آرایش نمیکنم 😁 فیبروز خوبه؟ میشه توضیح بدی درموردش؟میخوام بعد بارداریم ی کاری ب ابروهام بکنم خیلی کم پشت وظریفن I'll have a hard days but let we just do it.
آریلا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 609 منم اصلا آرایش نمیکنم صورتم رو هم دستکاری نکردم اصلا (به جز ابروهام که میکرو کردم و پشیمونم ) خودمو ... ارایشم کمش خوبه ولی در حد رفع کاستی🤩
bayaneh عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 2433 اره این خوبه اونم چون میگی پوستت زرده درواقع میخوای برطرفش کنی در واقع همون بدون آرایش حساب میشه نمیدونم اعتماد به نفسم کم شده. حس میکنم بدون این کرم پودرو ورژ خیلی قیافم خسته ومریض به نظر میاد I'll have a hard days but let we just do it.
آریلا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 609 منم شوهرم قسم میخوره میگه بدون ارایش خوشگلی ولی خودم قبول ندارم🙁البته بعضی روزا خوبه بعضی روزاارایش ... خوب فقط زیر چشماتو کانسیلر کم بزن بقیه صورتت که ایرادی نداره
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11969 فیبروز خوبه؟ میشه توضیح بدی درموردش؟ میخوام بعد بارداریم ی کاری ب ابروهام بکنم خیلی کم پشت وظریفن یه جای درست حسابی بری آره خیلی خوبه اگه طرف حرفه ای باشه این قدر ظریف و طبیعی برات کار میکنه که اصلا هیچ کی متوجه نمیشه ابروی خودت نیست بعد یک ماه باید بری ترمیم بعد دیگه تا یک سال راحتی از یاد مبر وحشت آبانش را سرسامِ عمومی زمستانش را ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز از یاد مبر داغ جوانانش را
آریلا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 609 نمیدونم اعتماد به نفسم کم شده. حس میکنم بدون این کرم پودرو ورژ خیلی قیافم خسته ومریض به نظر میاد منم لبام بی رنگه و رنگ پوستمم یکمی زرده هرکاری که حالتو بهتر میکنه انجام بده یه رژ کمرنگ و کرمپودر کم که اصلا مشخصم نیست
مهایی عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 1422 من دوست دارم پوستم روشن تر بشه تا ضد آفتاب رنگی رو کنار بزارم